MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 arkadaşlar bir web sitesi yapıyorum fakat için yazı yazdığım zaman falan çevreleyecek grafik border kullanmak istiyorum. fakat nasıl kullanıldığı hakkında fikrim yok. yardımcı olabilecek var mı? grafikleri elimde var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yazılanlardan pek bisey anlamadim ama sole bisey yapabılırsın kactane grafık varsa ona gore tablo olustur ve olusturdugun tablo ıle grafıklerın alanlari esit olsun tablo kenarlarini,tablo ozelliklerinden degistirerek istedigin gibi bir "border" olusturabilirsin (tabii istedigin border basit biseyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ya kenarları image dosyası olan bir border istiyorum. olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 css3 ile gelecek bir özellik o, şu anda öyle bir opsiyonun yok. yapabileceğin şey ise biraz farklı, ortası beyaz (transparan, siyah, nasıl istersen), kenarları da senin istediğin resimlerden oluşan tek bir resim hazırlayıp bunu divin fon resmi olarak gösterirsen istediğin etkiyi alabilirsin. misal bir örnekte kullanılan bg bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bak şimdi şöyle birşey işine yarar İçeriğin xdiv'e sağ tarafı baya uzun ve kapanmayan bi grafiği background yapasın. Şuna benzer bişe --------------------------- | | --------------------------- Sonra xspan'ı da display: block, height=xpx width=xpx gibi ayarlayarak backgroundunu şöyle bişe yaparsın | | Yani xspan xdiv'in sağ taraf çevçevesini tamamlar. Umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar