mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 arkadaş bu oyunu nasıl internetten oynucam oynayan biri varsa vardım edebilirimi ? acaba ? kusura bakmayın nereye açıcagımı bilemedim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 şimdi kimse bilmiyormu freelancer ı nasıl internetten oynaya bilicegimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yanlış yerde konuşuyorsun adamım pc oyunları biraz daha aşşada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 freelancerı kur. sonra multiplayera gel " refresh server list" e tıkla. server a çift tıkla. istediğin serveırn versiyonu farklıysa o aptchi kur. ama herhalde bunu sormuyorsun? çoğu server kendi ek paketlerine sahip yada extra modlara onları çekmen gerekebilir , google a yazarsan direk çıkacaktır. iron cross Total war modunu tavsiye ederim ben , yeterince zor ve çok da büyük bir evren değil , aramaya inanırsan o konuda biraz konuşulmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 LethE said: freelancerı kur. sonra multiplayera gel " refresh server list" e tıkla. server a çift tıkla. istediğin serveırn versiyonu farklıysa o aptchi kur. ama herhalde bunu sormuyorsun? çoğu server kendi ek paketlerine sahip yada extra modlara onları çekmen gerekebilir , google a yazarsan direk çıkacaktır. iron cross Total war modunu tavsiye ederim ben , yeterince zor ve çok da büyük bir evren değil , aramaya inanırsan o konuda biraz konuşulmuştu :) işte o pacth nereden bulucam birsürü pacth var tam bir kafayı yedirme olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 1.0 kurduğun hali. tek patch var herhalde o da 1.1 unofficiallar var. (google dedi) orda server listesinde serverların patch numarası yazıyo. extra paket istiyosa description da yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Discovery mode war 75 kişilik server ve türklerde war içinde tavsiye ederim :D Bende oynuyordum ama bu saatte işten eve yeni döndüm ve sabah 6 kalkıp gene işe gidicem :D malum vaktim olmuyor oynamaya artık eskisi gibi :D al sanada link : http://discoverygc.com/forums/index.php?act=uportal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar