P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yakın bi arkımdı çıkma teklif ettim ama bana hakeret edip sildi beni çok uğraştım ama geri getirmedim napıcam ben ya nasıl geri getiricem onu?? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 terketti ? AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 gülme aga ya yardım et :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bu elemanında ne bahtı varmış arkadaş. bedevi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 off :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ya police mısın nesin komik mi olmaya mı çalışıyorsun anlamadım? Çıkma teklifini reddeden seni terk etmiş mi oluyor tövbe tövbe ya. Dory hala banlayamadın mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yahu kız beni msnden sildi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 olm harbi malsın sen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 özel mesajdan küfür de geldi,artık banlanmazsa çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 "mesene"deki her samimi muhabbet oluşturacağın insana "ben sana aşık oldum plx" dersen go get a life çeker. bunun ne kızlarla, ne senin listendeki kızlarla, ne de senin şansınla alakası yok. yaş kaç? nasıl davrandın? komik mi olmaya çalışıyosun yoksa kızlara farklı yaratık gözüyle bakıp saçmalıyo musun konuşurken? detay ver analizlesin uzman trollerimiz, sffdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ne küfür ya iftira atma!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 thelegbra said: "mesene"deki her samimi muhabbet oluşturacağın insana "ben sana aşık oldum plx" dersen go get a life çeker. bunun ne kızlarla, ne senin listendeki kızlarla, ne de senin şansınla alakası yok. yaş kaç? nasıl davrandın? komik mi olmaya çalışıyosun yoksa kızlara farklı yaratık gözüyle bakıp saçmalıyo musun konuşurken? detay ver analizlesin uzman trollerimiz, sffdsg. yaşım 21 kız çok iyi davrandım hem aramızda çok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Madcat said: özel mesajdan küfür de geldi,artık banlanmazsa çüş. olm sen benim topiclerime bi daha girme!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ha ha emret paşam başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 biraz kaliteli fakelik yapsan da biz de eğlensek, şimdi seni banlicekler, gg. yaratıcılık 0/10 basliklarda, olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Madcat said: ya police mısın nesin komik mi olmaya mı çalışıyorsun anlamadım? Çıkma teklifini reddeden seni terk etmiş mi oluyor tövbe tövbe ya. Dory hala banlayamadın mı bunu? oha ya zabıta mısın? adamın suçu ne burda anlamadım ki , saldırmışsın direk. çileden çıkartıp milleti banlatmak bu olsa gerek. eskiden böleleri yoktu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 girmiceksin o kadar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 thelegbra said: biraz kaliteli fakelik yapsan da biz de eğlensek, şimdi seni banlicekler, gg. yaratıcılık 0/10 basliklarda, olmamis. aga sende bi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bi yardım edin dedim komik insanlar doluştu siee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 pardon agili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kabak tadı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Fly said: kabak tadı verdin. sende verdin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 jedi 2 gündür açtığı topikleri görmüyor musun? bi garbıça uğra,kişiselde aşağıda TOPİKLERİMİ SİLİYORLAR BABZİ topiğini oku sonra niye saldırdığımı görürsün. Bi sakin ya kimseyi buradan soğutmaya çalışmıyoruz ama adam bariz ya fake ya buraya uygun olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 P.O.L.I.C.E said: girmiceksin o kadar?? hadi gülüm hafiften yaylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 seni bi yaylandırırsam görürsün akıllı ol!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar