AthleT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 said: "Sezen Aksu şarkıları söylemek istiyorum" diyen Celine Dion, sonunda Aksu ile bir araya geliyor. Geçtiğimiz yıl beklenen buluşma iki ünlü sanatçının yoğun albüm çalışmaları nedeniyle ertelenmişti. Yaz başında çıkarmayı planladığı "Kök" adlı albümünü tamamlamak için Şubat başında New York’a gidecek olan Sezen Aksu, aynı zamanda Celine Dion’la buluşacak. Aksu, sözü ve müziği kendisine ait olan son dönemin hit şarkısı Perişanım Şimdi’yi Dion’a verecek. Dünyaca ünlü star, İngilizce sözler yazıldıktan sonra şarkıyı yeni albümünde seslendirecek. Şarkılarını sanatçılara 30 bin dolara veren Aksu’nun Dion’dan ne kadar ücret alacağı ise sır gibi saklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Oha ilginçmiş :) Celine Dion kadar hisli şarkı söleyen birini bilmiyorum. Tabii baydı beni çoktan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar