sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 iyi de seklı bozmadan olamaz kı ehau o zmn paso halka halınde kesmek lasım o da kasar bole ıı boshwer :)[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sorun yok bolusmeyın ben yerım pastayı[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Hayır kendiyle çelişen bi soru.....[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 pasta nın tarihi ile uyumsuz[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ya hey allahım ya üst üste koyarak falanmış peeeeeh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Her turden bilim adamini eve sokarim bu soruyu sorarim, ama ilginclestirmek icin 4 kesiste 31 esit parcaya boleceksiniz derim sonra birakirim kendi hallerine, bunu filme kaydedip tabii ki sinemaya da verebilirim :) Ama Bone iyi bi noktaya deginmis arkadaslarin gelip bize esit verecen yoksa babayi veririz sana mi dediler? :P[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground...
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 abi uztmayında kesin pastayı yiyelim! :P
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: sadbutTrue, 26 January 2004 19:42 tarihinde demiş ki: BonePart Bildin sanırım 2.yoldan :) ama ben yıne de acıklayayım cevabı Acık ve Net bır sekılde. Pastayı once 2 defa keserek 4 e böleriz (enlemesıne ve boylamasına). Sonra oluşan 4 parça eşit oldugu ıcın üstüste koyarız ve ortalarından bır defa daha keserız. Etti 8 EŞİT parca. Daha sonra bu 8 EŞİT parcayı tekrar üstüste koyar Keserız ve 16 parca pasta elde ederız. Sen de dogumgununu en karlı şekılde kutlamak ısteseydın sen de bi pastayı max. eşit parcalara bölmeye calışırdın ve boyle bı soru arardın. :) hilebez kaldırma üst üste koyma hebesini solemiyon sora bulun dion :)
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Arthur_HellsFire, 27 January 2004 02:06 tarihinde demiş ki: said: sadbutTrue, 26 January 2004 19:42 tarihinde demiş ki: BonePart Bildin sanırım 2.yoldan :) ama ben yıne de acıklayayım cevabı Acık ve Net bır sekılde. Pastayı once 2 defa keserek 4 e böleriz (enlemesıne ve boylamasına). Sonra oluşan 4 parça eşit oldugu ıcın üstüste koyarız ve ortalarından bır defa daha keserız. Etti 8 EŞİT parca. Daha sonra bu 8 EŞİT parcayı tekrar üstüste koyar Keserız ve 16 parca pasta elde ederız. Sen de dogumgununu en karlı şekılde kutlamak ısteseydın sen de bi pastayı max. eşit parcalara bölmeye calışırdın ve boyle bı soru arardın. :) hilebez kaldırma üst üste koyma hebesini solemiyon sora bulun dion :) Ben kaldırıp ustuste koymak yok demedım kı :) ya hyr olay oyle olmadı : 18 kısıydık bunlardan bırı ablam bırı annemdı , yemıceklerdı rejımdelermışmış.. ben de 16 kişiyiz madem 1 pasta war herkes eşit yesın dıye duşundum (ne mantıksa ver gıtsın ama işte..) sonra baktım boyle bşi buldum ama tabı ustuste koyarak yapmadım. Sonra bunun bır bılmece olabılecegını duşunerekten ustuste koyma hıkayesını düşündüm. olay bundan ıbaret , kımsenın hedıye alıp veremedıgı yok yanı :)[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 diyceem tek şey doru cevabın benimkinin olduu[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: horacegoesskiing, 26 January 2004 19:29 tarihinde demiş ki: bi dakka olmadı o. iki kere enine keserim. bi de | - keserim. ben de bunu bulmuştum da boşuna yazmadım, zaten 12 ediyo bu ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Eksik soru ama onları söylemen egrekirdi üstparçaları oynatmak serberst falan... [signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 27 January 2004 09:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ayrıca; ne adamlar var ya havuzu problem yaparlar pastayı problem yaparlar abi derdiniz ne bırakın pastayı yiyin havuza girin Alalalalala[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young
Venator Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Asuahaha sensible +1[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Harbiden yaa, ne manyak adamlarsınız. Millet geçim derdinde, siz doğumgünü pastasını dert ediyosunuz. :-)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Napıym ya suc bende deıl pastanedekı En problemlı pastayı vermışler. :P[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Öne çıkan mesajlar