Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uogate ve .remove ile ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arklar
1- spawn veya bi vendoru axisten biyere koyup o yerde durmasından vaz geçip silmek istiyorum. bunun için ".remove" komutunu kullanıyorum. fakat axis sin max time ve min time kısmndaki sürelere göre onlar gene çıkıyor. istemediğim yerden bu yaratıkları nasıl silebilirim?
2- client te kullandığım serverımı uogate programında açabilirmiyim? (benim yaptığım serverı. )
3- arklar hazır spawn ı vendoru yerleştirilmiş bir serverı olan varmı? (eğer al sende koy derse lütfen neyi nasıl yapacağımıda söylesin)
4- aklıma başka sorunum gelmio.......:-)
Şimdiye kadar gösterdiğiniz sabır dolu yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
said:
kralweb, 27 January 2004 09:20 tarihinde demiş ki:
arklar
1- spawn veya bi vendoru axisten biyere koyup o yerde durmasından vaz geçip silmek istiyorum. bunun için ".remove" komutunu kullanıyorum. fakat axis sin max time ve min time kısmndaki sürelere göre onlar gene çıkıyor. istemediğim yerden bu yaratıkları nasıl silebilirim?
2- client te kullandığım serverımı uogate programında açabilirmiyim? (benim yaptığım serverı. )
3- arklar hazır spawn ı vendoru yerleştirilmiş bir serverı olan varmı? (eğer al sende koy derse lütfen neyi nasıl yapacağımıda söylesin)
4- aklıma başka sorunum gelmio.......:-)
Şimdiye kadar gösterdiğiniz sabır dolu yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

1-).remove komutunu target cıkınca vendorumu siliyorsun yoksa spawnımı ? Spwn ı silersen bole sorun cıkmaz ...

2-)Uogate programınıu kullanmadığım icin beliimicem...

3-)Hazır spawn larda genellıkla cok hata wardır ve sacma sapan yerlere spawn koymuslardır.Eğer istiyorum dersen yabancı sphereserver sitelerinde gorebilirsi.Bi arama yaptığında bulursun...

4-)Hadi sana kolay gelsin.[signature][hline]ultrAslan HerYerdeyiz !
  • Yeni Oluştur...