=) Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bu aralar taktım bi cep bilgisayarı almaya :P iyi kamerası olan hafızası yüksek olması benim için yeterli fiyat pek önemli değil e tabi abarmayında tavsiyesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yok.. ama bazen görüyom 600 melyona filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Cep bilgisayarı alcana IPaq al HPnin skype felan çalıştırıyor hem ooh hem telefon hem cep bilgisayarı.Ha illa cep bilgisayarı alcam diosan Asusun güzel modelleri var onlara bi bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 evt asus iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sony ericsson P serisi işini görebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 sony ericson tavsiye etmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 niie yahu.. t65miydi neydi ondan beri kullanırım bi yamuğunu görmedim telefonların..joystick problemi yaşanabiliyordu ben hiç yaşamadım..p900de şahane teldi, p1 çok iyi olmuş yorumlar da iyi yönde param olursa almayı düşünüyorum hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 cep bilgisayarı / PDA tarzı aletlerde en iyisi Palm'dir her zaman. PALM Treo serisini öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Chiptech said: cep bilgisayarı / PDA tarzı aletlerde en iyisi Palm'dir her zaman. PALM Treo serisini öneririm. PALM serisinin çekiciliği var.Fakat EDGE hızı ile internete bağlanmak mümkün değil.Çünkü öyle bir özellik Türkiye'de yok . =) Avrupada %45 halk 3G özelliği olmayan telefon istemediklerini söylemiş.Ne kadar doğru tabi bunu bilemeyiz.Avrupanın %70'i hizmet sektöründe çalıştığı için istatistiklerin doğru olma olasılığı bir hayli yüksek. Cihazın AF kamerası ve kartvizit tanıma özelliği var.Ama ikisinde performansı düşük olduğundan bahsediliyor. ASUS P525 İşletim sistemi: Windows Mobile 5.0 İşlemci: 416 Mhz Intel XScale Ekran: 2.8" 240x320 Dokunmatik Transleflective TFT, 65000+ renk desteği Pil: 1300 mAh Lithium Ion, kullanıcı tarafından değiştirilebilir Hafıza: 64 MB RAM, 128 MB ROM (72 MB kullanılabilir) Genişleme Yuvası: 1 adet MiniSD kart yuvası Networking: Dahili WiFi (802.11b), Bluetooth 2.0, GSM 850/900/1800/1900, GPRS Ses: Dahili hoparlör ve mikrofon, 2.5 mm kulaklık girişi Kamera: 2 Megapiksel AutoFocus kamera ve ışık Ağırlık: 160g. Özel: Numerik tuş takımı Numerik tuş takımıda sıkıntı yaratabilir.Sonuçta ( Q ) klavyeye alışmışız hepimiz.Zaman içersinde tabiki bu sorunda aşılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 WM5'in stabil olmayan bir yapısının olduğunu duymuştum. çok kasılıyormuş. almadan önce iyi araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar