Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep bilgisayarı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu aralar taktım bi cep bilgisayarı almaya :P

iyi kamerası olan hafızası yüksek olması benim için yeterli fiyat pek önemli değil e tabi abarmayında

tavsiyesi olan ?
Mesaj tarihi:
Cep bilgisayarı alcana IPaq al HPnin skype felan çalıştırıyor hem ooh hem telefon hem cep bilgisayarı.Ha illa cep bilgisayarı alcam diosan Asusun güzel modelleri var onlara bi bak derim
Mesaj tarihi:
niie yahu.. t65miydi neydi ondan beri kullanırım bi yamuğunu görmedim telefonların..joystick problemi yaşanabiliyordu ben hiç yaşamadım..p900de şahane teldi, p1 çok iyi olmuş yorumlar da iyi yönde param olursa almayı düşünüyorum hatta..
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Chiptech said:
cep bilgisayarı / PDA tarzı aletlerde en iyisi Palm'dir her zaman. PALM Treo serisini öneririm.

PALM serisinin çekiciliği var.Fakat EDGE hızı ile internete bağlanmak mümkün değil.Çünkü öyle bir özellik Türkiye'de yok . =)
Avrupada %45 halk 3G özelliği olmayan telefon istemediklerini söylemiş.Ne kadar doğru tabi bunu bilemeyiz.Avrupanın %70'i hizmet sektöründe çalıştığı için istatistiklerin doğru olma olasılığı bir hayli yüksek.

Cihazın AF kamerası ve kartvizit tanıma özelliği var.Ama ikisinde performansı düşük olduğundan bahsediliyor.

ASUS P525

İşletim sistemi: Windows Mobile 5.0
İşlemci: 416 Mhz Intel XScale
Ekran: 2.8" 240x320 Dokunmatik Transleflective TFT, 65000+ renk desteği
Pil: 1300 mAh Lithium Ion, kullanıcı tarafından değiştirilebilir
Hafıza: 64 MB RAM, 128 MB ROM (72 MB kullanılabilir)
Genişleme Yuvası: 1 adet MiniSD kart yuvası
Networking: Dahili WiFi (802.11b), Bluetooth 2.0, GSM 850/900/1800/1900, GPRS
Ses: Dahili hoparlör ve mikrofon, 2.5 mm kulaklık girişi
Kamera: 2 Megapiksel AutoFocus kamera ve ışık
Ağırlık: 160g.
Özel: Numerik tuş takımı

Numerik tuş takımıda sıkıntı yaratabilir.Sonuçta ( Q ) klavyeye alışmışız hepimiz.Zaman içersinde tabiki bu sorunda aşılabilir.
  • Yeni Oluştur...