Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bu free trial ile hesap acıldıgında suresı bittiginde orijinal box alıp devam ediliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ediliyor evet. ben etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 peki sagolun bu aksam acayım bir deneme karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 maximum lvl 20 ve trade felan yapamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Hatta benim gibi yap, paketi aldıktan sonra kutunun şifresini diğil paketten çıkan trial şifresiyle kayıt ol, 10 gün ücretsiz oyna, 10 günün sonunda kutunun şifresini gir toplamda 40 gün ücretsiz oyna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 eheh beleşçilikte son nokta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 :D. Yalnız taaa wowa ilk başladığımda ben de birinden duyup uygulamıştım bunu, bazen accountu kutudaki keyle aktifleştirdiğinde de takılı kalıomuş, onun için hesabı kapatıp yeniden açman gerekebiliomuştu, vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar