Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Anime Arşivi (Çanta 1)

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Bütün animelerimi usb hd lere taşıma kararı aldım ve şimdilik ilk çantamı taşıdım. Amacım bunun ticaretini yapmak değil, sadece yaptığım masrafın bir kısmını karşılayabilmek.

Bu çantadaki dvdlerin markaları philips maxell vs çok az da başka markalar var. Toplamda 77 dvd var ve içlerindeki animelerin ss lerini aldım. Ayrıca tüm dvd leri ayrı ayrı hd ye aktardığım için falso bir dvd yok =) 100 dvd kapasiteli bir çantanın içinde direk kargo ile yollayacağım.

Aklımda bir fiyat yok malesef. Fiyatı konuşuruz anlaşırız vs.

Animelerin kalitelerine gelince, mümkün olduğunca en güzel sunumları toplamaya çalıştım. Bir animenin kalitesini merak ediyorsanız ayrıca ss yollayabilirim msn den.

Dediğim gibi bunun ticaretini yapmıyorum. Burda sattığım kendime çektiğim yedekler. Bu ilk çantam diğerlerini de yedeklediğim zaman ayrıca satacağım

Teşekkürler

Sosyal ağlarda paylaş

Yayıma hazır hale getirilen bir eserin aslının veya çoğaltılmış nüshalarının, eser sahibinin izni olmaksızın herhangi bir şahıs tarafından satılması, kiralanması veya ödünç verilmesi hakkın ihlali anlamına gelir. Ayrıca, herhangi bir eserin yurt dışında çoğaltılmış nüshaları, eser sahibinin izni ve/veya eser sahibinin iznini haiz yayma hakkı sahibinin izni olmaksızın ithal edilemez. İthal olunan ürünün orijinal olmasının 23/II maddesine göre bir farkı bulunmamaktadır. İthali yasaklanmıştır
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...