mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 illidan ı druid e tanklatmak aha iste bakın benim pipim bukadar uzun yada bakın sukadar mesafeye işeyebiliyorum demekten başka bisi degil. evt tanklar. onun icin ozel olarak hazırlanmalısın. ben aq40 dada druid tank gormustum tbc oncesindeki druid itemlarının yetersizligini dusunurseniz. ama bu demek degilki druid en iyi tank. warrior herzaman MT olmalıdır. nedeni ise çok basit oyundaki en iyi tank. druid in combat rez ini innervate ini yeri geldiginde decurse unun abolish poison unu kullanacakken neden mt yapıp bosa harcayasınki eger zorunlu bi durum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Kenu said: SSC ve TK i bitirdik yakında Hyjal a başlıyoruz, bankamı temizliyodum... lvl 60-70 arası bi ton yeşil resistance gearı var.. bunları satmayı düsünüyorum cunku Hydros da druid tank olarak resistance gear kullanmıyoruz, simdi merak ediyorum, Hyjal da ve BT de isime yarayacak res gearları neler? yoksa hepsini satayım mı, mavi ve epic olanlar hariç. Fire ve shadow lazım olabilir, gerisini shard yap yada sat gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 shadow tutma bence cunku hic biri bt craftlarinin yanindan gecemiyor. full set bt craft + medallion yetip artiyor bile. zaten o seti mecburi yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Gec gelen bi cevap yazayim buna, aklima geldi gecen gun. Illidan'i druid tanklar ki zaten video verilmis. Yapilan olay genelde, druid tanklarken shear sirasinda bir warriorin intervene yapmasi bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 biz surekli 3 warrior (2 si hybrid, hybridler sadece trashde tanklik yapiyor gerekirse.), 2 tane de feral druid kullaniyoruz. druid bt ve hyjal icin cok ideal bence. onun yerine warrior almak gereksiz, zira druid dps yapabiliyor tankliginin yaninda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 feral druid her raidde olmali bence yeri geldiginde tank yeri geldiginde dps yapior boylelikle dps replace etmenize gerek kalmior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar