sehzade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 yaw bizim evdeki laptopta bi sorun wardı işte teknik servise verdik . ordan geldikten sonra sesi cıkmıyor zavallının . ne müzik dinleyebiliyorz ne bişi. oraya gitmeden öncede böle bi sorun yoktu. denetim masasından ses aygıtları ve özelliklerimidir nedir öle bi yere girdim ( yane adını tam hatırlamıyorm :D ) ordada ses aygıtı yok filan diyor(hane istedigin aygıtı seçme yeri warya orada dio işte ) bu sorun neden olmus olabilir nerde bi bozukluk olmustur acep ve nasıl düzelteiblirim . ne yapmam gerekiyor. simdiden cok tskrler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Servise geri götürüp adama çemkir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Anladigim kadariyla format atilmadan, bilgisayar servisten dondukten sonra aygit yoneticisinde ses kartinin gozukmediginden bahsediyorsun? Bu durumda yine ayni yerden "aygit calismiyor" sekmesinde suruculeri yukle dersen, tasinabilir bilgisayar oldugu icin zaten muhtemelen suruculerini otomatik olarak bulup yukler. Eger format atildiktan sonra boyle olduysa paket yazilima sahip bir tasinabilir bilgisayarda bu tarz bisey olmamasi gerekiyor, anakartin spesifik bi yerinde bisey olmasi bana gayet muhtemel geldi. Ama bilgisayarin isletim sistemi bundle olarak gelmiyorda oem yazilim kullaniyorsa, basitce suruculeri yuklemeyi unutmus da olabilirler. bilgisayarin markasini soyleseydin keske... Bunun disinda bilgisayarin servise ne icin gittigini, ve de ne sekilde mudehale edildigini(format, parca degisimi, yazilimsal vb) soyleseydin daha cok yardimci olunabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar