TambourineMan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 said: Breaking News: Age of Conan Officially Down to Twelve Classes Posted January 18th, 2008 by Micajah Discarded Classes Merged into Existing Classes According to the fine folks at Funcom, the official class list for their upcoming MMORPG, Age of Conan: Hyborian Adventures has been reduced to twelve from the previous fourteen classes. The Scion of Set and the Lich are no longer going to be included in the class list, but their abilities are going to be integrated throughout the existing classes already in the game. As of yet, we don't have all the details, so stay tuned for more on this breaking news. http://www.tentonhammer.com/node/21015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 uu lich gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Beta da bile hala tam anlamıyla oynanabilen 4 class var ki onlar bile "tam anlamıyla" kavramını baya zorluyor, buna hiç şaşırmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bu arada oyunun sitesi update edildi.Nefis olmus , trailerlari kesin izleyin. Age of Conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Süper olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bayagı bir once, cok kısa bir sure icin aocwiki de lich e girdiginde, bu class oyundan kaldırıldı yazıyordu, ama cok kısa surdu, hemen eski haline donmustu... niye kaldırmıslar ya =), lich olmak istiyordum ben eheh... edit: trailer'lar cok iyi yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Demek fine folks... Cici kızlar gibi bişey heralde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar