badsay Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 paticik.comscriptsdownload bolumundeki world filenin saffası acılmıyor lütfen bana başka bir hazır dünya haritasının sitesini solermisiniz acaba cok ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sen hazır dünya derken yeni haritamı diyorsun map diyince öyle kaydı biraz aklımda ama unutma en iyi dünya senin kendi hazırladığın dünyadır ! http://www.twilightmanor.net/cel/files.php?type=9 /raven çok karizma adamdır :P ne alaka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Daniska Ismim geçior?? Hazır Dünya Isteyen warsa... WwW.sphereserver.cz Download Kısmında Hazır Bulunuor isteyen bakabilir..[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: RaVena, 26 January 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Daniska Ismim geçior?? Hazır Dünya Isteyen warsa... WwW.sphereserver.cz Download Kısmında Hazır Bulunuor isteyen bakabilir.. iyiki pek bakan olmamış büttün raven kopyaları üstüne alınsaydı bu forum çökerdi ((: OwnerRavenLoft dan bahsediyordum canum..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Daniska Sen Ne Diyorsun ya OwnerRavenLoft benim cok ii arkadaşımdır Anthelas la beraber Benle DüzgÜN Konuş.. Benim Nasıl biri oldugumu herkes bilir Ben Kopyacı degilim.... Ravenloft ile Ravena arasında cok büyük bir fark war azını topla...[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...* [Bu mesaj RaVena tarafından 26 January 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Bak hazır server var hiç uğraşma http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66626 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar