ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ya hani şöyle bir sticky yapsak. Sendit gibi siteleri bir yerde toplasak. Siteler hakkında izlenimlerimizi, aldığımız ürünlerin ne kadar zaman içinde geldiğini filan yazsak da millet durmadan yeni konu açıp sormasa :D. Örneğin ben www.game.co.uk 'dan Age of Conan sipariş vermeyi düşünüyorum fakat hiçbir bilgim yok. Birileri yardım etse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 www.direct2drive.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Steami de kullanabilirsin bayağ bir populer oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ya game.co.uk getiriyor mu ki ? listede yok turkey ? ben goremedim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ya ben de bir iki yerde game.co.uk'dan oyun al var diye duydum ama emin değilim işte. Sözde Türkiye'den sipariş verenlerde varmış. Mail attım gönderiyorlar mı diye, cevap gelince anlıycaz. Age of Conan Preorder vercektim. 12 pound indirim var, fiyatı çok uygun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Game.co.uk göndermiyo Türkiye'ye. Alışveriş yaparken bi karışıklık görmüştüm sitede, bi listede Türkiye var, öbüründe yok falan. Ne iş diye mail attım, gönderemiyoruz özür dileriz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 www.sendit.com çok güvenilir bir yabancı site.Uygun indirimlerede gidiyor.Çoğu kez piyasadan daha ucuza ürün almak mümkün.Sipariş verildikten ve ürün yola çıktıktan 4-7 gün arası ürün elinizde oluyor.Müşteri hizmetleride gayet hızlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar