Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Aslında çaba gösterdiğim şey, ortamdaki gamecube sayısını öğrenmek... Mümkünse eğer arkadaşlarınızda varsa da isim olarak gamecube yazarsanız sevinirim. Onun dışında kalan konsollarında az çok sahibi vardır... (zaten geriye ne kaldı ki? ps2 herkeslerde var... x-box... başka?)[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bende dreamcast var 11 tanede oyunum var :P.[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ne demek kardesim ps2 herkeslerde var ele mi dustu o kadar ;) bende var iste oh gururla da oynuorum olup da oynayamayanlar utansın (bkz est_l ano_ien) bi tane sega mega drive 2'm var bi de commodore 64 var ki evlere senlik olmayanlar utansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bende var,memnun değilim,türkiye için uygun bir konsol değil ve ps2'nin oyun seçenekleri çok daha güzel.satıcam yakında.[hline]benim hala umudum var. turktelekom'a kafam girsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 İstanbul'da oturduğunu, gamecube'unun modchipsiz olduğunu ve konu ile ilgili aşırı ümitsizlik sebebiyle hiç araştırma yapmadığını varsayarak yardım etmeye çalışayım: 0212 519 36 89 Endem Elektronik tel nosudur. Burayı arayıp bir sor chip kaç paraya takarlar, oyunları mevcut mu? Tabi bir de cube'une kıyman lazım :) ama merak etme birşey olmaz... Tabi dersen ki elimdekilerle idare ediyorum çok mutluyuz biz birlikte; o zaman devam et... Ayrıca başka birşey sorunun olursa yardımcı olmak tabii ki isterim.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ayrıca orjinal oyun trade etmek isteyenler için: 1- Burnout 2 2- Zelda The Wind Waker (ve bir tane daha Zelda'lı oyun, adı şimdi aklıma gelmiyor 3- NBA Street Vol. 2 4- Resident Evil Zero (sanırım bunun için çok beklemeniz lazım..) var bir arkadaşımın elinde. Geçenlerde konuşuyorduk Türkiye'de kaç kişide gamecube vardır ki diye...[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bende klasik gb,supervision bir de amiga var.Ama hiçbiri çalışmıyor o ayrı konu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 aman güzelim sen de... çalışmıyorlarsa çalışmıyorlar. önemli olan soru şu: haklarını verdi mi aletler ? ;)[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 GC ıcın mod cıp yoktur. O yuzden GC alamdan once ıyı dusunun. Aslada olmayacak. Adamlar ozel dvd kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 çok şeker bi alet ama yaa... :) Bir de "duyduğuma göre" en iyi grafik kartı gamecube'daymış... Star Wars fanatikleri falan gamecube tercih edermiş.... Ve küçük bir deneyim: Burnout 2'yi iki kişi oynarken oyunun çok akıcı olmadığını söyleyebilirm. İşlemciyi biraz zorluyordu. Bir konsol için çok büyük bir eksi sanırm...[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar