silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 arkadaslar bluetooth acıkken yanlıs hatırlamıyosam isg uzantılı bı dosya geldı ve kabul ettım yanlıslıkla..bundan sonra telefon kendı kendıne sureklı açılıp kapanıyor nedır nasıl duzelır bılen varsa ve anlatırsa sevnırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Nasıl düzelir bilmiyorum ama seni yönlendirebilirim sanırım.. donanımhaber vs gibi forumlarda bi arama yaparsan cok daha faydalı olucaktır.. Büyük ihtimalle telefonuna format yada onun benzeri bişey atıcaksın.. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 telefonun symbian mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bluetooth la dağıtılan virüslerden birini yedin muhtemelen... servise götüreceksin, hafızasını sıfırlayacaklar... sıfır telefon gibi geri alacaksın... o yüzden önemli numaralarını falan bi kenara not et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 oyoyoyoy diyim o zaman numaraları kaydediyim saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 benim eski telefonumda da böyle bir sorun vardı da,pek bir zarar vermemişti.arada bir şeyler göndermeye çalışıyordu gönderemiyordu,bazen de açılıp kapanıyordu vs. muhtemelen format falan atman gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çok fena o olay ya,bizim eski nokialarda da garip bi mesaj vardı onu yollayınca telefon paso reset atıodu falan ageageaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar