CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Öbür arabam bugatti yazdırırsın kullandığın arabaya oda garajda curur :) Halbuki paticka bağışlasan, misss . Bu arada ben rodajı için gönüllüyüm eğer ilerde alırsan. Sırf seni düşündüğümden sen uğraşma ben açarım arabayı sen performanslı kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 carrerayi bilmiyorum acikcasi o biraz dusuk sinifa giriyor yani kaskosu olabilir arabalar cok kasmaz f430 spyder a 25-30 arasi birsey veriyorsun, acikcasi son hesabi sigorta brokerim yapiyor adam toplu fatura yolluyor butun araclar icin. ama tek bildigim elimde iki police oldugu cunku tek sigorta firmasi riski uzerine almiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bugatti turkiyede ancak yabanci plakayla alinir yoksa elinizde kalir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Yabancı plaka dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Selam, Bugatti'de rodaj diye birşey yok diye biliyorum. Hareketli parçalar birbirine el ile alıştırılıyor çünkü :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Rodaj var ama senin yapmana gerek yok... Araç üretildikten sonra üzerinde koruyucu malzeme ile 500km yaptırılıyor... Her araba 500km kullanıldıktan sonra teslim ediliyor sahibine =) Bunu alacak adam sigortalatmaz zaten. Bi hasar oldu mu kendi ödeyebilir nası olsa. Gerçi Veyron'un silecek kolu bile magnezyum-aluminyum alaşımı ve tanesi 5.000 dolar ama olsun =) Arabayı garajda tutup ayda yılda bir çıkaracaksan senede 250 milyar kaskoya en zengin adam bile vermez... Bi de o ölçekli maketler 3000 dolar değil pound diyo videoda... Kafadan 6000 dolar demek o hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dolar pound neyse işte dsadsa 3000 kağıt çıkıyo cepten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 3 bin ytl olsa ben alirdim.. :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bi bugatti videosu da benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu da hızlanması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Sadece o motor sesi yeter, dizayni gectim. cok para ama abarti fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 paramecium said: Selam, Bugatti'de rodaj diye birşey yok diye biliyorum. Hareketli parçalar birbirine el ile alıştırılıyor çünkü :P Saygılar. Çaktırma! Paticiğa bağlamaya çalışıyorum bir tane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bu son video ne? türkü çalıyo ve resimler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya copy de baska link kalmis heralde, arabanin sesini dinletiim derken turku dinletmis oldum :) bende onu izliip guluodum en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Veyron makalenide paste ediver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yoook. Onu merak eden girer www.otokritik.com a ordan bulur Veyron'u efsane otomobiller arasından... Açar okur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Kaliteli product placement olmuş! Otokritik'i unutmuştum bayağ içerik eklenmiş. Kuracalıyalım azcık. Vodan senindi dmei site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Evet. Kurcala bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Kurcaladım! Birde peugeot 307 i kritiki ekledim, hazır kurcalamışken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bende 4 yıldızla taçlandırdım kritiğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 böle de güzel örtülü reklam yaparım işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Öküz nası çakmış güzelim arabayı bomboş pistte... Fransızca konuşuyolar fransızların işi bu. Bugatti fransız markası ya, dünyaya kök söktürüyolar aracı test sürüşlere falan vermek için, fransızlardan kim istese alıp sürebiliyo. Bi başka videoda da (gene fransız) pistte burn out yapıyolardı veyronla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selam, Fransız toprakları olabilir ama aslen bir İtalyan bana göre. Adamın öküzlüğü ise su götürmez bir gerçek, o ayrı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar