Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugatti artık Türkiye'de =)

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

kastettigim yeditepenin ogretim uyeleri (zaten vakıf universitelerinin hemen hepsi ya ithal, ya kariyerli ya da turkiye de köklü uni lerden ogretim gorevlisi devralır) ve ya egitim kalitesi degil genel ogrenci profilidir. koc ogrencı profili de aynı yolda ilerliyor. kastedilen budur. fevri cevaplara luzum yok.

oturupta koc uni super, yeditepe sux falan diyesim de yok. koc ta ders gecme yonetmeligini bile degistirmisler 2004 yılında. essek baglasan mezun olur hale gelmis. benim zamanımda bile bir gram ders calısmadan mezun olabildigin bir yerdi zaten.

bu konuya giris sebebi ozel vakıf universiteleri ve spor araba profiliydi. en iyisi isin o kısmına geri donelım bız.
Sosyal ağlarda paylaş

namessar okuluma laf atip standart ustun insan koclu modunda olayi kapatman bana komik geliyor. Kapatin gencler bu konuyu ben yeditepe ogrencisine ogrencileri yaramaz dedim. Kizmakta hakli olduguma inaniyorum.

neyse esas konuya gelirsek

ben cogu universitede abartili bir araba gormuyorum. Yeditepede ben porscheyle gittigimde millet agzi acik bakiyordu, halada ondan iyi pek araba yok. Corvette ciddiye alinan bir spor araba degil ne yazikki benim nazarimda.

Yinede simdi ogrenci olsam alirim bir mustang gt cabrio giderim en zevkli boyle olurdu :)

sahi mustanglere noldu ya gorulmez oldu ortalikta
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben üniversite olayına şöyle yaklaşayım;

istatistik değerleri

Vakıf Üniversitelerinde Ders Veren Öğretim Elemanı Başına Düşen Öğrenci sayısı (2005-2006)
Sabancı 10
Yeditepe 11
Koç 12
Doğuş 17
Işık 23
Kadir Has 26
Bahçeşehir 28

2006 Yılında Vakıf Üniversitelerinde Öğretim Üyesi Başına Düşen Yayın SayısıORAN;
Işık 1,09
Koç 1,04
Doğuş 0,72
Sabancı 0,71
Yeditepe 0,28
Kadir Has 0,23
Bahçeşehir 0,17

Tablo 3: Vakıf üniversitelerinde öğrenci gelirlerinin toplam gelire oranları (2005-2006)
Bilkent Üniversitesi 47,12
Yeditepe Üniversitesi 83,05
Sabancı Üniversitesi 26,85
Başkent Üniversitesi 67,65
Koç Üniversitesi 54,87
İstanbul Bilgi Üniv. 91,82
Fatih Üniversitesi 43,80
İstanbul Kültür Üniv 84.84
İzmir Ekonomi Üniv. 91,21
İstanbul Ticaret Üniv. 84,52
Kadir Has Üniversitesi 83,50
Beykent Üniversitesi 87,11
Bahçeşehir Üniv. 92,70
Maltepe Üniversitesi 49,34
Atılım Üniversitesi 95,51
Çankaya Üniversitesi 92,66
Işık Üniversitesi 87,69
Haliç Üniversitesi 90,55
Doğuş Üniversitesi 92,17
TOBB Ekon. ve Tekn. 21,03
Çağ Üniversitesi 87,49
Ufuk Üniversitesi 40,44
Yaşar Üniversitesi 89,87
Okan Üniversitesi 91,72

Vakıf Üniversitelerinin öğrenci başına eğitim-öğretim harcamaları(2005-2006)
Sabancı Üniversitesi 30.013,67
TOBB Ekon. ve Tekn.Üniv. 19.430,52
Koç Üniversitesi 16.640,79
Fatih Üniversitesi 11.395,75
Işık Üniversitesi 10.375,63
Bilkent Üniversitesi 10.313,88
İzmir Ekonomi Üniversitesi 9.480,10
Yeditepe Üniversitesi 9.346,85
Başkent Üniversitesi 7.944,45
Ufuk Üniversitesi 7.024,52
Doğuş Üniversitesi 6.766,40
İstanbul Bilgi Üniversitesi 6.432,41
Okan Üniversitesi 5.349,06

Patinaj adı artık değişir sanırım :P
Sınıfçılık yapmayalım lütfen!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium mode on

Selam,

Arkadaşım burası da konu dışı ucundan. Eğitim ve Konu dışı modlarına patinaj yöneticiliği görevi de verilsin.

Bu arada "bugatti geliyor da phantom gelmiyor mu?" şeklinde farazi bir soru sorayım da esasa bağlansın..

o da değilde, güzeldi harbi mustangler..

Saygılar.

paramecium mode off
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi okulum adina konusmam gerekirse

Ytü davutpaşa kampüsündeyim en fazla porsche gördüm kapmüste. 1 2 tane z4, arada RR sport, 1 tane e92 coupe ugrar nadiren.

Yildiz kampüsü içinse şu anektodu anlatabilirim:

Kuzenim yildizda bir sabah park ederken yanina 360 modena gelip park ediyor. Kuzenimde cikip cocukla sohbet ediyor. Babasinin velede okula girdigi için hediyesiymiş. Komik olan okul cikisi ayni modenayi cekicinin üstünde ön tamponu kirik bir şekilde görüyor. Ne kadar dogru ne kadar yanlis velet el frenini cekmeyi unutup gitmiş. Araba bi yerlere vurup durmuş. Bu son kisim hakkinda emin degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz ve segmentte bir araba satin alabilme sansim olsa acikcasi modern araclar yerine klasiklere yonelirdim.

shelby 1964 cobra 427 s/c askimi biliyorsunuz zaten. ustune bir de tabi ki 68 abarth sport spider.

nedense efsane araclar yeni nesil spor otomobillere gore hep daha cekici geliyor bana.

Sosyal ağlarda paylaş

Aston Martin DB9 Vanquish diyorum kralını tanımaz diyorum.

Ahanda fotoğrafı diyorum

Bu arada, 2008 kasa Mustang ler çizgisini baya bozmuş geldi bana, pek bi Japon/İtalyan kırması haline gelmiş böyle karbüratörü inceltmişler, tavan/ön cam birleşim yeri yuvarlanmış falan. Köşeli hatları baya bi traşlamışlar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...