CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 aynı adam Bugatti Veyronun dünyanın en ii arabası olduğunuda sölemişti. Ve programa 3-4 kere çıkarttılar beğenmedikleri arabayı neden çıkartsınlar o kadar çok. Bence o yazısında arabayı alan tiplere gönderme yapmıştır. Göbekli kel sadece güzel gunlerde çıkarıyor ve 100 km hızı geçmiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 coolrider sadece piste ciktiginda rakamlari bildirmekle zorunlusun o kadar oda istersen recep adam orada sarcasm yapmis :) yani arabayi ovuyor aslinda bizim ne kadar yaninda yaramaz oldugumuzu soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Selam, R8'de yaptıkları teknolojik yenilikler Veyron'a aktarılacak mı acaba?!? Kuru yağlama, magnetic süspansiyon sistemi falan?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 veyron gelisim programi bitti benim bildigim buyuk bir zararla bitti yinede soyle bir durum var bu veyronun ferrarilerle yarisacak bir versiyonu cikacak yakinda. Yani daha yavas daha piyasa versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 para R8 diye gaz yapma şimdi, TTde de var manyetik sıvılı süspansiyon. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 manyetik sıvılı süspansiyon sistemi yeni mi ki? Ya bu şey değilmi süspansiyonun sertliğini fln ayarlayan sistem? Eğeer o ise Ferrari de fln bayadır var sanıyoruuğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 evet Ferrari de GM'den aldı, kendine uyarladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Nerde kullancak bu arabayı diyorsunuz da,okuluma R8le gelen adam var yani kullanmak isteyen her yerde kullanır valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 syn r8 burada para var diye abarttigimiz bir araba yoksa rakibi 911 yani gunluk kullanim arabasi veyron ayri birsey ben daha veyronun etrafinda korumalar olmadan goremedim dunyanin hic bir yerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 911 günlük kullanım arabasıysa bizimkiler ne yaws :) :P Şaka bir yana ben böyle arabaları alıp garaja koyduklarında daha çok acıyorum. Kardeş çizerlerse çizsinler artık :) bana versinler bir tane kaldırıma bile parketcem söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 syn koctamisin. degilsen benim de okuluma r8 le gelen adam var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Selam, Bari R8 ciklet otomobili olmasaydı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 syn parketmeme surmeme nedenin cizilmesi degil. Bu tur arabalarda kaza maza oldumu deger kaybediyorsun butun neden bu. yoksa onemli degil yani. Birde ben sokakta uc dakika duramiyorum hemen birileri hode kode tarzanca geliyor veyronla ne olur bilemem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Selam, Veyron'a binilir, emniyet kemeri takılır, merkezi kilit devreye girer, sürücü için tanımlı klima ayarları aktif olur, motor çalıştırılır, garaj kapısı açılırken parklar yanar, aracın ucuna güneşin değmesi ile beraber otomatik güç kalkanları aktive olur, güvenli sürüş bizi bekler :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 @Sintisyzer Evet koçtaym =),o eleman zaten düzenli olarak halı sahanın oralara parkedio hehe.lüks arabalar o civarda oluyor zaten(ttyi lüks saymıyorum bile =)) @matama ya tamam da sarıyerin yolları görsen, hele sarıyerin çarşıya giderken... asfaltsız şose yollarda r8 gibi alçak arabayla geçsem içim acırdı ya.Allahın dağındaki okula neden o arabayla gelirsin o apayrı bi konu zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 v8 vantage gormustum r8i gordugum gun sariyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 corvettele f430u unuttun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 corvette cerezde kardesimin arkadasi mithat diye bir cocuk var onun var diye biliyorum ben f430 u daha dogrusu babasinin kocta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ben koc mezunuyum. yuzde 1 lik dilimle girilirdi isletmeye, parali olmasina ragmen. butun okulda 3-4 tane corvette 3-4 tane porche vardi. ferrari falan yoktu. zengin okulu diye bilinirdi hemde ona ragmen. nerdeeen nereye demekki. 6 bin dolardi ama okul o zaman. simdi rakami da katlamistir herhalde. not: yuzde 1 lik dilim de yalan olmus artik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 konuyu saptiriyorum ama koc unisine %1lik dilim ile girip burssuz okundugunu düşünmüyorum. 2002 yilinda kocta parali makina müh.ligi ile ist üni si orman endüstrisi müh.ligi arasinda 4 5 puan oynuyordu. fxx neden binek araba olarak geçmiyor. Trafige tescil edilemez mi istenirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Off topic olacağı için spoilera alıyorum. KU Şöyle bir durum var yüzdelik dilim yerini sıralamaya bakıldı ve evet,Koç üniversitesinin bazı bölümleri paralı da olsa hala iyi sıralama gerektiriyor.(Endüstri Mühendisliği,Makina Mühendisliği,Hukuk)Ama işte İşletme,Ekonomi ve Uluslararası ilişkiler,bunlar son zamanlarda mimlendi.Özel üniversite sonuçta ve senelik ücreti yaklaşık 23 milyar.E,bunu vermekte ne yazık ki herkesin harcı değil.Kontenjan açığını kapatmak için puanlarını düşürüyor.Mesela ekonomi fakültesinin 2006 kontenjanı dolmadı,barajı geçeni almasına rağmen o derece berbattı.Bu senede 108000. öğrenciyi felan almış (280li bi puan oluyor)Ben de ilk 25000 içerisindeyim EAda (324 yaptım) ve ben paralı ekonomi okuyorum ama işte 100.000 küsurdaki adam da benimle aynı şartlarda,sonuç olarak eşidiz.Malumunuz,durumu olan giriyor üniversiteye yani okulun en zor bölümlerinden birine girmek için barajı geçmeniz yeterli.Ama sonuçta ÖSS nedir ki yani,Össye bakarak adamın akıllı olup olmadığını bilemeyiz,zeka ölçütü diil bu sınav.Ekonomi fakültesi barajı geçeni alıyor,isteyen 4 sene de bitirir isteyen 6-7 senede,özellikle paralıysa seneliği 23 milyar koymuosa adama istediği kadar okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 @prozzak Burada o muhabbetle ilgili bi geyik var, heralde tescil ettirilebiliyor ama turkiyede kim niye yapsin, o tartisilir. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tescil ettiremiyorsunuz beyler arabada tescil ettirebilmek icin lazim olan hic birsey yok arabanin arka farlari yok eksoz cikiyor oradan, guvenlik namina airbag vari hic bir sey yok. Ettiremiyorsunuz cikarsaniz sokaga 5 dakikada kaparlar. Amerikada tescile gelince epa dot bunlarin hic birini alamazsiniz :) hatta showcase olarak bile kullanamazsiniz siz bana sorun bu sacmaliklari omrunu harcamis biri var :) az yalvarmadim porsche bayigin gt2 kontejanini bana yurtdisinda ver ben getireyim yabanci plakayla diye , neler ogrendim bu sirada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 KU prozzak said: konuyu saptiriyorum ama koc unisine %1lik dilim ile girip burssuz okundugunu düşünmüyorum. 2002 yilinda kocta parali makina müh.ligi ile ist üni si orman endüstrisi müh.ligi arasinda 4 5 puan oynuyordu. fxx neden binek araba olarak geçmiyor. Trafige tescil edilemez mi istenirse? ben gırdıgımde muhendıslık fakultesı yoktu, henuz acılmamıstı. sarıyer kampusu ınsaat halındeydı. ve soz konusu yuzde 1 lık dılımde burssuz okuyordunuz, sadece turkıye genelınde ılk 100 e gırenler burslu okuyabılıyorlardı. cunku hem bursluya hem burssuza talep cok fazlaydı, fıyat makuldu, egıtım kalıtesı ıyıydı. o yuzden orta sınıf gelır grubundan ınsanlar da 5-6 bın doları biraz dis sıkıp cocukları ıcın feda edebılıyorlardı. sadece tarıh bolumunde ek kontenjanla baraj ustu adam alma noktasına gelınırdı. sosyolojı dahıl tum dıger bolumler dolardı. yazık olmus, cok guzel bır egıtım projesıydı, sonu yedıtepe olmaya gıdıyor. neyse konuya donelım. ya da ozel mesajdan devam edelım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 namessar bende yeditepe mezunuyum acikcasi kardesimde kocta okuyor, bende bilgisayar muh okudum oda. Ben acikcasi koc un insanlari digerlerinden ustun gorup(kardesimin bana ters bir hareketi yok yanlis anlasilmasin) olmayan bir dunyada yetistirirken, yeditepenin daha bu dunyada olan muhendisler yetistirdigine inaniyorum. Benim bolumumunde yarisi bursluydu yeditepede ki benimde bursum vardi. O yuzden koc yeditepe y si olamaz bence. 2 bin kisilik bir okulda, biz ustunuz biz ustunuz diye baba parasi yiyen fos gencler yetisiyor. Aynisi bizim okulun guzel sanatlarinda isletmesindede var. Ama oturupta koc yeditepe olurmu dersen y si olmaz bence. Ustun insanlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar