MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Volkswagen grubun markalarını ülke pazarına ithal eden Doğuş otomotiv, Bugatti'de satmaya başlayacakmış. Türkiye'den bu araca talep olduğunu, hatta 2 tane kesin satın almak isteyen müşteri olduğunu söyleyen Doğuş Grubu, Bugatti'nin satış temsilciliğini onlara kendilerinin teklif ettiğini söylemiş. Türkiye fiyatı 2.5 milyon eurodan yüksek olacakmış. Test sürüş yapmak isteyen özel müşteriler için de Fransa'ya fabrikaya tur düzenlenecekmiş. Sadece 300 adet üretilecek olan Veyron şimdiden 168 adet satılmış... İlginç valla. 2-3 tane satabilmek için türkiye de de onca tanıtım bayilik, ithalat izini, reklam, personel alımı baya baya uğraşa giriyor olmaları... Gerçi arabanın üzerindeki kar marjı %5 olsa bile her arabadan doğuş 125.000 euro kazanacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 valla 2.5 milyona alinirmi veyron bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 şaka gibi. motor hacmi yuzunden vergi %99 mu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ooo süper bende bu haberi bekliyodum :) Hemen gidip bayiden bi iki tane masa süsü alayım :p 2.5 milyona o araba satar. Gerçekten bi araba için çok abartı fiyat ama parayı zor kazananlar çoğunlukta olduğu gibi parayı kolay kazanan azınlığımızda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bi arabaya 2.5 milyon € vermek çok ayıp bişe. bankada 250 milyon € su olan birisi olsa gerek alanlar ki gene de yanlış. 2.5 milyon€ ya 250.000 fakire bi öğün yemek alınır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bu fakir fukara edebiyatınıda hiç anlamam he. Belki adam zaten fakirlere öğlen yemeği, sabah kahvaltısı veriyordur? Veya kendini vermek zorunda hissetmiyordur kime ne ki? Sözüm sana değil yanlış anlama bu tür haberler yapıldığında altındaki yorumları yazanlar hep servet düşmanı konumundadır da yeri gelmişken belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kime ne de bu ülke öyle kalkınmaz zenginler daha zengin fakirler fakir kalıp halkın gelir seviyesi dengelenmedikçe onu demek istemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 rte kendine alıyodur yada oğluna bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 hakan bilal kutlualp almıştır,scaglietti kesmedi elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 güzel günler göreceğiz, güneşli günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ben karı daha çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 karı kim sevmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ben de severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 alacak kisilerden birini ben biliyorumda veyron 2.5 milyon etmez yalniz bu iyi bir atak cunku bugatti bir yigin yeni araba cikaricak veyron dan baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 zengin okulu diye bilinen üniversitelerde bile 1-2 tane porche, 3-4 tane corvette, belki ama belki 1 tane falan ferrari gorurduk. (ki onlardan birinden mezunum, ortamı bilirim) geri kalan arabalar pug206cc tarzi ucuz cc ler, bolca a3, ailelere ait clio, corsa falan ya da biraz daha varlık durumu iyi olanlarda mercedes,bmw 3 serisi ve uzeri falan olurdu. bugun herhangıbi birinin kapısından iceri girdiginde 3-4 tane ferrari gorebiliyorsun. porche lar bazılarında yanyana dızılıp parkedıyor. turkıye de son 4-5 senedir cıldırmıslık sevıyesınde kontrolsuz donen bır para var. ve bu para sadece en ust segmentte artıyor. orta ust ve ust alt gelır grupları bıle cok faydalanmadılar bu paradan. eskıden kendısıne bmw 5 ya da 7 alan adam sımdı ogluna ferrarı alıyor, ama eskıden megane alabılen adam sımdı kendısıne bmw 3 alamıyor. aynı derecede bır refah artısı yok. 5 yılda turkıye de sanayı de uretım ve hızmet sektorunde asırı cıddı bir artıs olmadıgına gore kontrolsuz donen bır para soz konusu sıstemde. cogunlugu gayrımenkul tabanlı, kı oraya da ilk giris yapan, para pompalayanlar sıstemde kayıt dısı yerlerden para kazananlar ya da faız gelırıne coken yabancı yatırımcıya aracılık edenler. sonra o para donmeye baslıyor. belkı yorumlarda onu demek ıstemıslerdır. bu habere ıse sevındım, premıum araba ıle tecrubesı arttıkca dogus otonun audı de yaptıgı pazarlama hataları bence azalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ya onda haklisin ben ilk porsche yi aldigim sokakta uzayli gibiydim nolduysa bir senede ortalik porsche doldu. corvette vs hak getire acaip bir para bosalmasi var istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ya sıcak parayı falan aracılık edeni inşaatçıyı bıraktım. AKP ye yakın olanlar pasarını dövizden TL ye çevirdi de sırf banka faizinden köşe oldu. Öyle çok yeni zenginler türedi... Onun dışında düşük faizli krediler falan çok cezbetti milleti.. Bugünkü durum zenginlik değil. ülkedeki herkes hakettiğinin üstünde yaşıyor şu an... Daha geçen bankada sıra beklerken adamın tekinin konuşmasına kulak misafiri oldum. Amca 200 milyar krediye başvurmuş, yeni X5 almak için. Tamamını krediyle alıyor arabanın yani... Veyron'un fiyatı da 2.8 milyon euro olcakmış son olarak böyle duydum. %99 ÖTV üstüne %18 KDV falan bunun kafadan 1.5 milyonu vergi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 matama said: alacak kisilerden birini ben biliyorumda hocam bizede söyle merak ettim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ali Ağaoğlu alır bi tane kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 1 tane kendime 1 tane de eşime alıyorum ama indirim aldım 2 tane alacağımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Çocuğa da alsaydın bak sınırlı sayıda üretiliyomuş bulamazsın sora... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 agaoglu kirosunun beyni yetmez buna habas in sahibi alicak bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Kıro ama para onda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Absolut said: 1 tane kendime 1 tane de eşime alıyorum ama indirim aldım 2 tane alacağımdan. elde mi istersin sariim mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar