Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fatura ödeme merkezleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hepsine kafam girsin diyerek başlıyorum.Abicim nedir bu ya, 2 ay önce internetim kesildi;4 aylık borç gözüküyodu arayıp sorduğumda telekomu, ve hepsinin ödendiğine dair makbuz falan da vardı.Gittim konuştum falan fatura ödeme merkezindeki görevlilerle.Yarın açılır dediler falan, 4 gün sonra açıldı internetim tam olarak..iyi bakalım dedim geçtim..Yine aynı olay, bu sefer su.Daha berbat..Yine 3-4 aylık borç gözüküyo ve hepsinin ödendiğine dair makbuzudur belgesidir falan var.Kafamdan yağ damlıyo nerdeyse ve yarın okula gitmem lazım ki şu şekilde pek imkânı varmış gibi durmuyo :)
O aptal yerlere fatura ödemeyi kestik, evet..Ben 2 aydır oralara yatırmıyodum gerçi ama babam saolsun falan..
Herneyse benim şu durumda yapabileceğim bişey var mı? Yada buraları denetleyen bi kurum vs vs..
Bi de yarın gidip konuşmayı düşünüyorum ve ne kadar sürede kavuşurum suya?
Mesaj tarihi:
Fatura ödeme merkezleri kolpa yerlerdir vesselam.

Akılsız baş-ayak ilişkisi oluyor diğer türlü. En güzeli direk ayaklara yüklemek, merkezinde halletmek işi. Prosedür kısalıyor en azından.
Mesaj tarihi:
o fatura ödeme merkezleri legal mi?

aslında ben legal olduklarını sanmıyorum..

ha bi de paramı faturamı aracıya teslim edemiyorum. otomatik ödemede de sorun yaşayınca kapattırdım zati.

ayaklara yüklenmek en doğrusu gerçekten. 30-45dk kaybet ama için rahat olsun en azından
Mesaj tarihi:
abi sıra falan koymuyo bana, hatta ben zaten direk merkezinden yatırıyorum okulumun dibinde, ama ben evde yokken falan babam saolsun hep fatura ödeme merkezlerine yüklenmiş.hatta hazırda bekleyen 1 aylık da elektrik borcu duruyo.Yarın onu haleltmeye gitçekti bi de bu çıktı üstüne.
1 haftalık küfür kotamı doldurdum 1 günde.
Mesaj tarihi:
ya bugünde bizm elektriği kesmişler 5 aylık borcu odemedik diye.lan dedim ne alakası var 5 aylık odemesek geçen ay keserlerdi.neyse ben yattım falan anam aradı dedi hallettik bankaya yatırdık parayı bankadan gitmemiş para flan.hay bu devlet işlerinin tee..
Mesaj tarihi:
abi paranı ver ben gidip yatırayım faturanı = o fatura ödeme merkezlerinin mantığı. Yani sen sokaktan geçen adama paranı verir misin :F ben vermem oralara da güvenmem hele ki istanbulda asla yani mersinde olsa o adamları her türlü buluruz bi şekilde :F ama istanbulda güvenmem aga
en güzeli garanti şu ana kadar otomatik ödemede sorun çıkarmadı, çıkarsa da telefonda halletmek kolay oluyor garantinin müşteri hizmetleri ii durumda en kötü ararsın fırça atarsın onlar kendi aralarında hallederler :F
  • Yeni Oluştur...