faLcon_35 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Beyler serverin basindan beri oynadigim charimi hic bir illegal olaya girmeden 70 level yaptim ve satmaya karar verdim.Charda 19 gun bronze prem ve xp walkarie mevcuttur. Chitin set+7 2x Cleaver +8 1x Shard +7 Skeleton belt Priest Pendant Itemleriyle 500 YTL satiliktir ilgilenenler pm me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 walkarie nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 slm aga peşin fiyatına 5 taksit olurmu aga okul haşlıklarımı biriktircemde knayt için aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Walkarieyi o vslerde kullandigin talialari saklamak icin kullanabilirsin git al hemen..Walkyrie dogrusu yanliş yazmişim biri bişi yanliş yazsinda düzeltelim die mi beklionuz napionuz anlamadim. Naytmiyır aga taksit yok peşin para vericem. Nie herkesde bi bu kadar taşak gecme arzusu var onuda anlamadim adam gibi konu aciyoruz ilgilenenler pm atsin dioruz illa taşak gecicekler moronsunuz aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 istersen biraz item verebilirim girakon da. lnsanity`deyim para bol ama malis atiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 varyonlara malis işlemez aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 0q aqa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yukarda pazar alanı diye 1 yer var bilmem okuman yazman varmı o kadar aga ? sen yerinde olması gereken birşeyi başka yere açarsan böyle kafa bulurlar aga ok ? moronluk nedir sözlükden bir araştır anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma aga ?kthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 np oq t@m@m(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 malis beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Başlık Kilitlenmiştir. Pazar Alanımıza yazınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar