taz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 arkadaşlar programlara priority verebilceğim bir program arıyorum. mesela cs'ye girince öncelik o olacak, arkada torrent programım açık olsa bile cs'de lag yapmayacak. oyundan cıktıgımda tekrar dl son sürat devam edebilecek. yani sıralama yapabileyim programlarda. önce x in tüm istediği bağlantıyı ayır, sonra y'ye ver, sonra z'ye ver. gibi... umarım anlatabilmişimdir anlatmak istediğimi. böyle bir şey bilen veya kullanan varsa yardımını esirgemesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 cFosSpeed i deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 netlimiter kullanarak programların net şeysini kısıtlayabiliyorsun yani çok kolay bir şekilde cs ye girmeden önce torrenti atıyorum 50kb/s'de sınırlayabilirsin sonra oyundan çıkınca tekrar sınırı kaldırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 cFosSpeed karışık gelir başta muhtemelen. En iyisi dedikleri gibi Netlimiter. Hızlı ve basit bir şekilde sınırlayabiliyorsun programları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 net limiter yani bencede sınırlarsın kaç ile dl up yapacagını sonra oyunua işine bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 netlimiter kullanıyorum zaten o işi yapabiliyorum da, mesela nette surf yapıyorum. aynı anda dl yapıyorum. sayfayı açmaya çalıştığımda sayfa son sürat açılsın ama sayfayı okurken de download son sürat gitsin. manual yapmak zor yani. yok mu otomatik öncelik ayarlayan bir program? cfosspeed bildiğim kadarıyla bağlantıyı hızlandıran bir programdı. var mı bu tarz bir marifeti? edit: oha varmış Özellikler Düşük Ping Program Önceliklendirme Trafik Düzenleme Protokol Önceliklendirmeleri Online Budgets Güvenlik Duvarı nasıl kullanılıyor acaba hemen bi google çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bana da local baglantıdaki diğer userları kısıtlayacak bişey lazım download yapıyorlar dota oynayamıyorum yardım edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 gidip kafalarına vur en kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 üşeniyorum odadan çıkmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 üşenenin çocuğu olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kabloyu çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Cfos Speed başarılıymış bayağ her eve lazım. Birde ağdaki diğer elemanları rooter uzerinden kısıtlamanın yolu olsa. Mesela bu cfosspedin rootera kurulan versiyonu :P oyuna girince bu herfilerin netini kıssa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar