paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Selam, Geneto'da ile yarışamaz bence. Audi otomobilin varsa orjinal servis olarak en iyisi Şenyıldız. Yani ben herşeylerinden memnun kaldım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Valla öyle demeyin. Bir yakınımın Skystar'ını çaldılar beyine müdahale ederek. Beyiin yokmuş ellerinde Japonyaya sipariş verdiler bekliyolar 2 hafta oldu. Bu parçalar malumunuz uçakla gelmiyor gemiyle geldiğinden hele ki uzakdoğu ise 30 güne kadar beklemek durumunda kalabilirsiniz. Onu geç hadi yedekparça neyse de, Borusan'ın servisleri çok pahalı. Geçenlerde Freelanderlara merak saldım ikinci ellerinin fiyatları gerçekten iyiydi fakat bazılarında şanzıman problemi çıkmış ve servis 14 bin YTL falan istemiş. Arkama bile bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 116i si olan bi arkadaşım da borusana götürmüş... ön arka yağmur silecek lastiklerini değiştirtmiş, 100 euro.. varsın gerisini siz düşünün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Selam, Yuhhhh yani :O Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Vodan zaman kötü kolla arkanı :)Bi anda freelander sahibi olabilirsin farkına varmadan :P .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ahahah ahahah guluyorum gencler size :D siz servis gormemissiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 matama said: ahahah ahahah guluyorum gencler size :D siz servis gormemissiniz :) görmemiş kudurmuştan betermiş :) misal ver rakamlarla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 para solemiyecem ama soyle ornek soyliyim arabanin 1500 bakimi var 1500 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Selam, Evet, rakam benim için de uygundur. Ne zaman geleyim? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 konu dagildi gene gerci ama... bir onceki nesil freelander a yaklasmayin. yaklasirsaniz da kasa degisiminden onceki son yildan bir tane olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 İlk nesil fakat makyajlıya bakmıştım ben 2005 modeldi. Dizel, otomatik falan ama çok şikayet vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 matama said: para solemiyecem ama soyle ornek soyliyim arabanin 1500 bakimi var 1500 :D bende seat var benimde vardı 1500 bakımım... ben senin demeye çalıştığın şeyi anladım da, o arabayı alan o servis ücretine de ağlamasın bi zahmet di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar