Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkswagen Passat CC

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Freelander 2 de 65k değil ki zaten...

52.000 den başlıyordu son baktığımda. ki 2.2 motor olduğu için daha yüksek bir vergi diliminde, 2.0 motor olsa fiyatı daha da ucuz olurdu.

65 e full e yakınını alıyorsun...

Çok kazıkçı bir politika gütmeye başladı volkswagen, en azından ülkemizde...
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:
Orasi kesin ama 60k alti olmaz herhalde.

ben 4x2 modellerının de olacagını, sehır ve arazı ıcın ıkı ayrı on dızayn olacagını ve en ucuz standart fıyatın 55-60 bin YTL civarindan baslamasının beklendıgını okumustum 5-6 ay kadar once bır otomobıl dergısınde. ne kadar dogru bılemeyecegım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tiguan, 1.4 litre 150 HP benzinli ve 2.0 litre 140 HP dizel iki motor seçeneğiyle İngiltere’de yollara çıktı. Tiguan; S, SE, Sport ve Escape olmak üzere dört farklı versiyon ile satışa sunulurken tüm versiyonlarda 4MOTION dört çeker sistemi standart.

Escape versiyonu tüm diğer versiyonlardan farklı olarak off-road görüntüsü ile dikkat çekiyor. Üstelik bu görüntüyle de sınırlı kalmayarak bazı off-road öğelerini de içeriyor. Tiguan’da alaşım jantlar, klima, MP3 uyumlu CFD çalar, ABS, ESP, çift ön ve yan hava yastıkları ve perde hava yastığı standart olarak sunuluyor.

Tiguan’ın İngiltere satış fiyatı 26.000 Euro’dan başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kalmadı öyle servis, yedek parça nın önemi artık...

Bi kere modern arabalar eskisi gibi hararet yapmıyo, kayış koparmıyo, zart diye yolun ortasında bırakmıyo yani. Hani gene bozulur mu bozulur, ama eskiye nazaran çok daha bahtsız olman gerek otobanda mahsur kalmak için =)

Bi de artık ülke pazarına bir araba ithal edilecekse bazı yedek parçalarının ve servislerinin olması zorunluluğu var yasa gereği.

Benim bi arkadaşım Infiniti FX35 aldı. Infinity biliyorsunuz amerikan pazarı için nissan ın ürettiği bir marka. Burda da grey market satın aldı, galeriden özel sipariş yani. Ne bir servisi var kağıt üstünde, ne de ithalatı. Ama gel gör ki farının altındaki çıta kırıldı mı bile 2 günde temin ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...