Namessar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bu tiguan lar galericilerin onden getirttikleri. o kadar pahalı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Orasi kesin ama 60k alti olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Freelander 2 de 65k değil ki zaten... 52.000 den başlıyordu son baktığımda. ki 2.2 motor olduğu için daha yüksek bir vergi diliminde, 2.0 motor olsa fiyatı daha da ucuz olurdu. 65 e full e yakınını alıyorsun... Çok kazıkçı bir politika gütmeye başladı volkswagen, en azından ülkemizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 prozzak said: Orasi kesin ama 60k alti olmaz herhalde. ben 4x2 modellerının de olacagını, sehır ve arazı ıcın ıkı ayrı on dızayn olacagını ve en ucuz standart fıyatın 55-60 bin YTL civarindan baslamasının beklendıgını okumustum 5-6 ay kadar once bır otomobıl dergısınde. ne kadar dogru bılemeyecegım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 dergide okumuştum diyene kadar, "öyle olmasını bekliyorum" diyeceksin sandım; "aynen, bence de öyle olacak." diyecektim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 4 kapılı Coupe'lere dönecek olursaak, para uyuma Audi'ne sahip çık diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 kötü fotoşop bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 render zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ööle miymiş. :) daha da kötü o zaman sdf bu kadar yamuk yumuk yapmayı nası becerdi, insan NURBS falan kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bildiin c63 amg olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 olmamış :) bi önden resim lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Selam, Render'a itimat olmaz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 A7 çok güzel olacak... ama konumuz passat cc.. almanya da baz motor (1.8T), baz donanım fiyatı 30.300 euro olarak açıklanmış... Bu kafadan 60.000 euroyu geçecek ülkemizde demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 oho buna da 1.8t koyuyolarsa iyice ayaga dussun istiyo herifler butun modeller biraz daha satabilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 gidip cls 180 yapmak gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 A7 ye değil, passat a koyuyolar 1.8 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 haa :D makul ozaman, bence artık passat zaten 1.6dan kurtulabilicek kıvama geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Selam, 1.8T yeni FSI motor 160HP'den başlıyordu yanılmıyorsam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Tiguan, 1.4 litre 150 HP benzinli ve 2.0 litre 140 HP dizel iki motor seçeneğiyle İngiltere’de yollara çıktı. Tiguan; S, SE, Sport ve Escape olmak üzere dört farklı versiyon ile satışa sunulurken tüm versiyonlarda 4MOTION dört çeker sistemi standart. Escape versiyonu tüm diğer versiyonlardan farklı olarak off-road görüntüsü ile dikkat çekiyor. Üstelik bu görüntüyle de sınırlı kalmayarak bazı off-road öğelerini de içeriyor. Tiguan’da alaşım jantlar, klima, MP3 uyumlu CFD çalar, ABS, ESP, çift ön ve yan hava yastıkları ve perde hava yastığı standart olarak sunuluyor. Tiguan’ın İngiltere satış fiyatı 26.000 Euro’dan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 26.000 x 2 = 52.000 , hadi yuvarla 50.000 e... gene çok. sık dişini 3 5k euro daha biriktir, eşten dosttan al, freelander2 ye bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 freelander 2 ye karsı tek avantajı park assist. baya kadın tercih edecektir turkiye de bu nedenle. yoksa bana da mantıklı gelmedi o fiyatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Selam, Servis, yedek parça hede hödö... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ya kalmadı öyle servis, yedek parça nın önemi artık... Bi kere modern arabalar eskisi gibi hararet yapmıyo, kayış koparmıyo, zart diye yolun ortasında bırakmıyo yani. Hani gene bozulur mu bozulur, ama eskiye nazaran çok daha bahtsız olman gerek otobanda mahsur kalmak için =) Bi de artık ülke pazarına bir araba ithal edilecekse bazı yedek parçalarının ve servislerinin olması zorunluluğu var yasa gereği. Benim bi arkadaşım Infiniti FX35 aldı. Infinity biliyorsunuz amerikan pazarı için nissan ın ürettiği bir marka. Burda da grey market satın aldı, galeriden özel sipariş yani. Ne bir servisi var kağıt üstünde, ne de ithalatı. Ama gel gör ki farının altındaki çıta kırıldı mı bile 2 günde temin ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Selam, O da doğru. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Freelander ı Tiguan ın karşısında bozabilecek tek husus bence Borusan... Borusan ın servisi kadar kalitesiz ve kazıkçı başka servis tanımıyorum ben. Sırf borusan yüzünden BMW almaktan vazgeçen, ya da Range Rover ını satan insanlar tanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar