paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Selam, Ama daha onu alacak kadar pirelenmedi o tipler :D O sebeple giriş seviyesi "o tipler" için VW uygun. Yarın prof olduklarında Mercedes falan alırlar artık ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Zaten CLS alabilecek adam için yapılmıyor ki bu CC, CLS'yi beğenen şu tipte bi arabam olsa ama bide ucuz olsa, e ama KIA veya Hyundai'de olmasa diyenler için. Bol bol satacaktır bence. Hem CLS fiyatlarına satmaları zaten mümkün değil ki.. Bu aracın satış bedeli normal Passat ile 5 milyar fln farklı olur eğer çok ekstra donanımları yoksa. Bu arada bugün Tiguan gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Vodan said: Bu arada bugün Tiguan gördüm :) golf yani? sdfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1287767 Yüksek Golf 4-motion :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 fiyata gel 63k euro yok artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bide buna bak :) http://www.arsel.com/index.asp?IID=4&ID=072714415712890 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Selam, Şaka mı bu fiyat?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ayni fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 6 senelik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya o A4ün olayı taze kakaya bol sinek konması sadece :D illa bi alan olur ilklerden diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bence ilk tuttuğunu bilmemne yapma denir ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yok o dediğinde o işi yapanın "kör" olması lazım, adamlar tam tersi gayet "açıkgöz". (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 matama said: 6 senelik ama 5 bin euro farkla çok eski olmayan ii km lerde bulunuyor. Hani tiguan şuanda benim için söndü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Hah işte!!! Bunu diyorum ben... Giriş seviyesi lüksçüler için bile çok kazık volswagen... Tiguan a bak, 63.000 euro. Üstelik yerden yüksek bir golf olmasına rağmen. Şaka mı bu. 63.000 euroya bırak eski range roverı, 0kmm 2008 model Freelander 2 alırsın 2.2 TDI, epey de dolu olur... Range yani o da... Land Rover Freelander2 mi, Tiguan mı şimdi? Passat cc de de savunduğum nokta buydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Freelander'ı da fazla büyütmeyelim şimdi :) Fakat 60k EU'ya 2006 yazında sıfır km Grand Cherokee CRD fiyatı aldığımızı hatırlıyorum da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Selam, Kalkın Almanya'ya gidiyoruz, VW önünde basın açıklaması yapar, 2 tur pankart açar, sonra döneriz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 63k euro yu verecegim ve içi golf olan bir suv kullanacagim... Arkadaslar size saka gibi bir link verecegim: 65k euro ve rakipler: 66,5k euro 65k euro 65k euro 65k euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Hangisini tercih ederdiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 grand cherokee alırdım ben bunların arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 freelander full+full navigasyon ekrani bile mevcut :) tabi küçük, cherokee ye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 o kadar param olsa bunu alirdim, herseyini full yapar tertemiz bi oyuncak haline getirirdim, yerden 1-2 metre yukseltirdim.. falan filan :D ahh ahh neyse aralarindan hicbirini secmem hepsi otomatik :P:P ben freelanderi alirdim heralde..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 g. cherokee dabiki orda, ama kompak suv ise konu, freelander2 çok güzel tabi ben hiçci kompak suv ye öle bi para vermem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Selam, Freelander! Yenisinin tipi hoşuma gidiyor ve boyu da rakiplerinden daha compact :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 o fiyata gider touareg dizeli alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 paramecium said: Selam, Kalkın Almanya'ya gidiyoruz, VW önünde basın açıklaması yapar, 2 tur pankart açar, sonra döneriz :P Saygılar. gitsek mi ?? eglenceli olur.. :D Haberlerde "turk gencleri VW yi protesto etti" diye cikariz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar