Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 paticiği ilim irfan yuvasına dönüştürecek bu topici açarken heyecanımı bastıramıyorum evet başlıktada görünen ve insana çarpıntılar getiren bu konu benim dönem ödevim. eğer önerebileceğiniz kaynak, döküman ve verebileceğiniz bilgi varsa çok iyi etmiş olursunuz.[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bursa anadolu lisesi fizik laboratuvarının duvarlarında istemediğin kadar bilgi var :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: fizban, 25 January 2004 23:33 tarihinde demiş ki: BİRSEN KOÇAK !!!! ahahahahahahaahhahaah çeken bilir diyosun ![signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Haaaayırrr Birsen Koçak değil Bu bir METİN TEVETOĞLU /Bu arada lütfen kimse bana google a bak falan demesin[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 nasa.gov[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 universtie kutuphanelerı en ıyı kaynak bıde ulakbilim diye bisi var...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 nedir o ulak bilim[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 seviyen ne?Yanlış anlama üniversite falansan benden pas lise düzeyiysen lise-2 fizik kitabında bişiler olması lazım ,daha genişi için ödev siteleri derim.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Lykastos un hatırlatığı iyi oldu ben daha lise 2 deyim aman bana öyle kara delikler falan getirmeyin[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 *!forumun sapmaması için bildiği tüm duaları eder*[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ne arıyosun ozellikle? Lise2'desin ama seviyesi ne olacak vs vs. daha detaylı bahsedersen daha yardımcı olabiliriz :)[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ya işte konu bu seviye çok yüksek değil (nasa ya girmeyecez) çokta düşük değil (çocuğa masal anlatmayacaz)[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 http://home.cvc.org/science/kepler.htm Buyur şimdilik bunu bulabildim, umarım çok karmaşık gelmemiştir.[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: dieddragon, 25 January 2004 23:32 tarihinde demiş ki: bursa anadolu lisesi fizik laboratuvarının duvarlarında istemediğin kadar bilgi var :). Uğur Temizaltın? Tamerrr tunçç? midem kalktı bak şimdi hatırladımda :P[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 çok sağol saendul bende bişeyler buldum inşallah güzel bir ödev olacak[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 26 January 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Önemli degil :)[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Eee başka yok mu hepsi bu kadar mı[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 http://www.math.metu.edu.tr/~kaptan/Dunya/gezegen1.pdf http://www.kolayfizik.com/nuz.html http://www.kadircanerbas.com/kepler.htm benim bulabildiklerim bunlar belki satıraralarından bulabilirsin olmazsa www.ödevim.net e falan bak(paralı sanırım bilmiyorum ama)Başarılar[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: fizban, 25 January 2004 23:41 tarihinde demiş ki: çeken bilir tabi be, birsen koçaktan öğrendim vallahi. bak eski 11/C ye gir, yani bilmiorum lise son die aklımda kaldığından, ya da 2001-2002 nin 10/C sine gir bak, kapının dibinde duvarda hala şöyle 8-9 sayfa dolduracak kadar formül olması lazım :P Sadece benim bölümdeki formüller bile 2 sene yeter orada oturana:)Bilip bilmediğim tüm formülleri yazmıştım oraya,millet soruyu yapmayı biliyodu ama formülü bilmiyodu,ben de formül dağıtıyodum size:) 10-c döneminde yazmıştık formülleri,zaten 11'deyken ssınav sorularını bize hazırlatıyodu:)[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: fizban, 25 January 2004 23:47 tarihinde demiş ki: asıl efsane benimdir, 4 sene aynı dönem ödevini teslim ettim, 2 si edebiyat 1 i coğrafya hocasıydı, birine aynı ödevi iki kez verdim. Heh ben de küheylana 2 sene üstüste boş disket verdim:) Disketleri kim bozdu?Tabiki fizban:) Bozuk disket satsan köşeyi dönmüştün:)[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 google a bak[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Aket-Atum, 25 January 2004 23:35 tarihinde demiş ki: /Bu arada lütfen kimse bana google a bak falan demesin said: green_martian, 26 January 2004 12:48 tarihinde demiş ki: google a bak :D[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 başka ödev bulamadın mı aket ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar