Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıl olduğunuz Reklamlar

Petrus

Öne çıkan mesajlar

"Uykusuzluk başınıza mı vurdu? Bize gelin düzeltelim" reklamları vardı çok salak. Dükkanın önünden geçenler, kafalarına vurulmuş gibi yapıp etrafa çanta sallıyolardı.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 14 January 2004 13:45 tarihinde demiş ki:
tansaşın tüketici hakları reklam serisi
gıcık kasiyer vs süper sünepeeee!

Müdür bu! Buna konuş!
Eheuhehueu süperdi yaa[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Hani Commercial Union'un bi reklamı var iki kıltoş herif var biri şanslı biri şanssız rolünü oynuyo uyuz ötesi danslar yapıyolar biri siyah piyano biride beyaz piyano çalıyo çok acyip uyuz bi reklam kendimden geçiyorum o reklamı seyrederken ığğğkkjjjkkggg!!!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

bilimum kadin pedi reklamina gıcık oluyorum ....
-molpediniz var mi ???? (yok katana var ayni bölgeden versem ??)
-çocukta yapariim , kariyeerdeeeee...... (yap mna goduumun yapta başimi şişirme burda ailece akşam ymeği yiyioz

[hline] ha bide MOTTO'm şu belki o yüzden kılım bu reklamlara "Never trust something that bleeds for days yet lives"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Divin, 14 January 2004 11:27 tarihinde demiş ki:
yok ya clio nun bi reklamı var, çok eski bi reklam ama türkiyede yeni, adam şehirlerarası yol kenarında bi benzincide çalışıyo yandan hersabah aynı saatte bi araba geçiyo ve adam sadece çalan şarkının bi kısmını duyuyo...
süfer bi reklam

gordugum en guzel reklam, o bi ara internette dolasiyodu...yalniz internette dolasan versiyonunda, yani amerikan versiyonunda arabadaki tipler biraz daha mi farkliydi? yani araba sahnesini avrupa yayini icin tekrar mi cekmisler?
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bi cips reklami var; cocuk mezuniyet töreninde, ayaginda tokyolar falan, hocalardan biri de cok cekici genc bir karsi cins üyesi :) o hocaya tebrik sırası gelince, çocuk öpüyor, fırtınalar kopuyor bir saniye içinde ve kadına cips veriyor, kadın da yiyor!?!?!

ben bu reklama niçin deli oluyorum (kötü anlamda):
çünkü reklamın sloganı "kendi kuralını koy" ya da onun gibi birşey; ve direk izleyiciye asi olma prototipini sunuyor, yani asi olacaksan böyle olacaksın kardeşim, tokyo giy ayağına, bu marka cipsten ye, mezuniyet balona bu kıyafetle git...vs vs vs

yani benim kimsenin asi olmasıyla ilgili bi derdim yok :) sadece olunacak bir model sunmalarına uyuz oluyorum, yani kardeşim ister cips yerim ister yemem, istersem muzuniyet törenime hiç gitmem, size ne!?! :D
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa ama neden bu kadar aptalca reklamlar yapıyorlar çok iğrenç oluyor sonra millet dışarıda taklitlerini yapıyorlar.
örnek:
bizim sınıf'ta bi çocuk var hoca tahtaya çağırdı çocuk gelmedi hoca bi bıskrem versem dedi çocuk o.k dedi :hrr:.[signature][hline]All these things into position,
All these things we'll one day swallow whole,
And fade out again and fade out again...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...