Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 "Uykusuzluk başınıza mı vurdu? Bize gelin düzeltelim" reklamları vardı çok salak. Dükkanın önünden geçenler, kafalarına vurulmuş gibi yapıp etrafa çanta sallıyolardı.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 inanılmaz ama girçek!..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: BabacumMostors, 14 January 2004 13:45 tarihinde demiş ki: tansaşın tüketici hakları reklam serisi gıcık kasiyer vs süper sünepeeee! Müdür bu! Buna konuş! Eheuhehueu süperdi yaa[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bide şey vardı tansaş ın arkıdaşlar yanlış yazmışlar -ama burda 1 milyon yazıyo aaa ne farkeder ödeyinn[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hani Commercial Union'un bi reklamı var iki kıltoş herif var biri şanslı biri şanssız rolünü oynuyo uyuz ötesi danslar yapıyolar biri siyah piyano biride beyaz piyano çalıyo çok acyip uyuz bi reklam kendimden geçiyorum o reklamı seyrederken ığğğkkjjjkkggg!!!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ben bilimum şampuan reklamlarına acayip uyuz oluyorum![signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 delıkanlı kızlara tılt oluyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bilimum kadin pedi reklamina gıcık oluyorum .... -molpediniz var mi ???? (yok katana var ayni bölgeden versem ??) -çocukta yapariim , kariyeerdeeeee...... (yap mna goduumun yapta başimi şişirme burda ailece akşam ymeği yiyioz [hline] ha bide MOTTO'm şu belki o yüzden kılım bu reklamlara "Never trust something that bleeds for days yet lives" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hired gun yavaştan alsak "mna godumun" falan ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 biskrem reklamı ya hastayım ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 "TiNk ye kendine geeeel!" "TiNk ye kendine geeeeeeel!" İĞRENÇ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Divin, 14 January 2004 11:27 tarihinde demiş ki: yok ya clio nun bi reklamı var, çok eski bi reklam ama türkiyede yeni, adam şehirlerarası yol kenarında bi benzincide çalışıyo yandan hersabah aynı saatte bi araba geçiyo ve adam sadece çalan şarkının bi kısmını duyuyo... süfer bi reklam gordugum en guzel reklam, o bi ara internette dolasiyodu...yalniz internette dolasan versiyonunda, yani amerikan versiyonunda arabadaki tipler biraz daha mi farkliydi? yani araba sahnesini avrupa yayini icin tekrar mi cekmisler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bir de bi cips reklami var; cocuk mezuniyet töreninde, ayaginda tokyolar falan, hocalardan biri de cok cekici genc bir karsi cins üyesi :) o hocaya tebrik sırası gelince, çocuk öpüyor, fırtınalar kopuyor bir saniye içinde ve kadına cips veriyor, kadın da yiyor!?!?! ben bu reklama niçin deli oluyorum (kötü anlamda): çünkü reklamın sloganı "kendi kuralını koy" ya da onun gibi birşey; ve direk izleyiciye asi olma prototipini sunuyor, yani asi olacaksan böyle olacaksın kardeşim, tokyo giy ayağına, bu marka cipsten ye, mezuniyet balona bu kıyafetle git...vs vs vs yani benim kimsenin asi olmasıyla ilgili bi derdim yok :) sadece olunacak bir model sunmalarına uyuz oluyorum, yani kardeşim ister cips yerim ister yemem, istersem muzuniyet törenime hiç gitmem, size ne!?! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 1-bi biskrem versem 2-molped :hrr:[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 arada güzel reklamlar olabilio tabi ama sadece tüketicilie yöneltmek ve insannarı sömürmek için yapılan bişei nası övebilirim..[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yaaa ama neden bu kadar aptalca reklamlar yapıyorlar çok iğrenç oluyor sonra millet dışarıda taklitlerini yapıyorlar. örnek: bizim sınıf'ta bi çocuk var hoca tahtaya çağırdı çocuk gelmedi hoca bi bıskrem versem dedi çocuk o.k dedi :hrr:.[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 taam arada güzel reklamlar cıkabilir ama tek amacı tüketicilie yöneltmek ve insannarı sömürmek olan bişeyi nası övebiliosunuzki?[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 şu sırıtan bi hatunun "yiyin gayri" dediği cips reklamı (hangi cipsti yaw)tutku reklamları,kekstra bi de ayşe teyze reklamları çok gıcık ya[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 cocukta yaparım karıyerde...sozlerı olan ıgrenc parcanın bulundugu reklam dırek femınıst bır reklamdır ve tıksınırım bızzat...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 şok şeker demiyolar mı, kendimi kaybediyorum. dökecen dişleri harbiden ööle konuşacaklar ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: radiohead, 15 January 2004 17:16 tarihinde demiş ki: 1-bi biskrem versem 2-molped :hrr: +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 ....... =93774034729375893707894[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 abi bence sevdigimiz reklamlar diye bi topic acsak ? ne de olsa azinlikta... geri kalanlar da otomatikman sevilmeyenler !! neyse...[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 işim gücüm hapur hupur şapur şupur çokokrem!!!!!![signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 çokokerem iğrenç gerçekten[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 YAw Tam Okumadım Ama Forumları Şu Bi Biskrem Versem Diyen Karı Yokmu Yaa Deli Ediyor Benii Sen Git de Babana Ver LEn Allahım Reklam Öz Denetim Kurulunu Arıcam:-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar