a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Üç bardak kahve içtim dolu dolu bugün Zamanım vardı,sarhoştum En fakirinden öğrenciydim şarap takıldım Hani birazda piç kalmışım ooh şerefe! Özgürlük hissettim bugün kendimde; hiç olmadığı kadar Hayatımın güzelliklerini aradım umutla Gerçekten bulmak istedim En derin suların kumlarına serdim hayalimi; yorulmuş gibi Piyangodan çıkan hayalimin KDV'si kaç para? "Demek ne kadar çok alırsa içimden, o kadar mislini kazanırım!"dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Güzel deneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bence deneme : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Penth niye -virgül unutmuş- muamelesi yapıyorsun ki bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 aga sanattan ne anlarsınız siz sdaksdakf bu perspektifte çalışmalarım devam edecek asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Hadi bakalım asdsadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kopardiniz asdsadsaf.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar