Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Herkese selamlar :) www.hukukiforum.com Hukukçu olduğunuzu hissedin :) Tartışın, finallere çalışın, yardım alın destek alın :) Türkiye'nin en kullanışlı öğrenciler ve meslektaşlar arası hukuki tartışma ve yardımlaşma platformu ! Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Hukuk; Toplumu düzenleyen ve devletin yaptırım gücünü belirleyen yasaların bütünü, tüze Hukukçu; Hukuku meslek edinen, hukukla uğraşan kimse. Huçukçu Adayı; Fatal Error >:D< İşin şakası bi tarafa, bu tarz belli meslek gruplarını bir araya getirmeye çalılan platformların daha da yaygınlaşması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Phobos said: Hukuk; Toplumu düzenleyen ve devletin yaptırım gücünü belirleyen yasaların bütünü, tüze Hukukçu; Hukuku meslek edinen, hukukla uğraşan kimse. Huçukçu Adayı; Fatal Error >:D< İşin şakası bi tarafa, bu tarz belli meslek gruplarını bir araya getirmeye çalılan platformların daha da yaygınlaşması lazım. +reput ve eğitim bölümü daha uygun diilmi bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ehehe phobos çok teşekkürler :) aslında şimdilik öğrenciler arası yardımlaşma için. ve bir yandan da bir bilgi haznesi oluşuyor ilerde aratarak çok şeye ulaşabilir hale gelecek öğrenciler. Popülerleştikçe umarım meslektaşlararası kıvamına fa gelmeyi hedefliyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Güzel site.Hukuk fakültesi öğrencisi olarak işime yarar.Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Amanin rüyamda da çok güzel puan alıp ankara ü. hukuk'a gittiğimi görmüştüm:P Rüyanda görürsün derler ya, o hesap: Fikir güzel umarım başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sadece adı kaldı gerçi ama inşallah girersin diyelim o zaman =) Üye oluyorum hemen, çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Hukukcu gercekten ulkemizde diger ulkeleri gececek derecede cok lakin Hukuk-cu hic yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar