Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Herkese selamlar :) www.hukukiforum.com Hukukçu olduğunuzu hissedin :) Tartışın, finallere çalışın, yardım alın destek alın :) Türkiye'nin en kullanışlı öğrenciler ve meslektaşlar arası hukuki tartışma ve yardımlaşma platformu ! Teşekkürler :)
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Hukuk; Toplumu düzenleyen ve devletin yaptırım gücünü belirleyen yasaların bütünü, tüze Hukukçu; Hukuku meslek edinen, hukukla uğraşan kimse. Huçukçu Adayı; Fatal Error >:D< İşin şakası bi tarafa, bu tarz belli meslek gruplarını bir araya getirmeye çalılan platformların daha da yaygınlaşması lazım.
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Phobos said: Hukuk; Toplumu düzenleyen ve devletin yaptırım gücünü belirleyen yasaların bütünü, tüze Hukukçu; Hukuku meslek edinen, hukukla uğraşan kimse. Huçukçu Adayı; Fatal Error >:D< İşin şakası bi tarafa, bu tarz belli meslek gruplarını bir araya getirmeye çalılan platformların daha da yaygınlaşması lazım. +reput ve eğitim bölümü daha uygun diilmi bunun için.
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ehehe phobos çok teşekkürler :) aslında şimdilik öğrenciler arası yardımlaşma için. ve bir yandan da bir bilgi haznesi oluşuyor ilerde aratarak çok şeye ulaşabilir hale gelecek öğrenciler. Popülerleştikçe umarım meslektaşlararası kıvamına fa gelmeyi hedefliyoruz. :)
Revengeful Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Güzel site.Hukuk fakültesi öğrencisi olarak işime yarar.Sağol.
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Amanin rüyamda da çok güzel puan alıp ankara ü. hukuk'a gittiğimi görmüştüm:P Rüyanda görürsün derler ya, o hesap: Fikir güzel umarım başarılı olur.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sadece adı kaldı gerçi ama inşallah girersin diyelim o zaman =) Üye oluyorum hemen, çok teşekkürler.
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Hukukcu gercekten ulkemizde diger ulkeleri gececek derecede cok lakin Hukuk-cu hic yok...
Öne çıkan mesajlar