Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merkezi Kilit taktırma hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi şu uzaktan kumandalı Merkezi Kilit taktırmak hakkında bi kaç soru var aklımda...

bi kere nasıl takılıyo bu alet.
ne kadar? internette 50 milyon falan yazıyo ama o kdar ucuz mu cidden?

normal anahtarla açmak istemiyorum arabayı uzaktan da açabilmek istiyorum. anahtar sokarak açmak ço kro geliyo artık :)
Mesaj tarihi:
gercekten o kadar ucuz.. sadece kapi acmak istiyorsan tabiki.
yoksa gidip arabayi uzaktan calistiranlardan da alabilirsin :) onlar biraz tuzlu oluyor.

ayrica montajin pek zahmetli oldugunu dusunmuyorum. pek bi fantastik yani yok yani :)

montaja + bi bedel alabilirler belki
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben konu hakkında fikir sahibi değilim ama başıma geleni anlatayım;
Merkezi kilit pompasının kanatları parçalandı. Yenisi için 610YTL+KDV+işçilik istiyorlar. Pime basarak kapı kilitliyorum :P
Merkezi kilit kontrol kartı da pompa üstünde olduğu için söktüğümde alarm, sunroof, camlar falan çalışmaz oluyor :( Ben de pompayı söktüm, bagajda kart sallanarak duruyor şimdi. Garibim kilitlediğini falan sanıp çalışıyor :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

@Quibble

Grafit seramik karışımı malzemeden yapılmış hava pompası var. O bir kaba hava pompalıyor ve basınç belli bir değere gelince kilitlere basıyor. Böylece pimler ileri veya geri hareket ederek kapılar kilitleniyor. Benim araçta bu pompanın kanatçıkları dağılmış; bagajda kaplamanın altından söküp masamda dağıttım :P

Pompa ile kart kombine halde olduğu için hiç yoktan kartlar falan da değişecek : VDO yapımı yani Siemens. VW grubu çok daha basit ve soket yapısı farklı pompa kullandıkları için uymuyor. Bir tane çıkmacıdan alıp, organ nakli denedim, çıkış borusu kısa kaldı, olmadı.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...