wEll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 şimdi şu uzaktan kumandalı Merkezi Kilit taktırmak hakkında bi kaç soru var aklımda... bi kere nasıl takılıyo bu alet. ne kadar? internette 50 milyon falan yazıyo ama o kdar ucuz mu cidden? normal anahtarla açmak istemiyorum arabayı uzaktan da açabilmek istiyorum. anahtar sokarak açmak ço kro geliyo artık :)
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gercekten o kadar ucuz.. sadece kapi acmak istiyorsan tabiki. yoksa gidip arabayi uzaktan calistiranlardan da alabilirsin :) onlar biraz tuzlu oluyor. ayrica montajin pek zahmetli oldugunu dusunmuyorum. pek bi fantastik yani yok yani :) montaja + bi bedel alabilirler belki
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 artık standartlaşmış olabilir ama kapıları kitlerken pencereleri de otomatik kapatanlardan al kesinlikle.
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Selam, Ben konu hakkında fikir sahibi değilim ama başıma geleni anlatayım; Merkezi kilit pompasının kanatları parçalandı. Yenisi için 610YTL+KDV+işçilik istiyorlar. Pime basarak kapı kilitliyorum :P Merkezi kilit kontrol kartı da pompa üstünde olduğu için söktüğümde alarm, sunroof, camlar falan çalışmaz oluyor :( Ben de pompayı söktüm, bagajda kart sallanarak duruyor şimdi. Garibim kilitlediğini falan sanıp çalışıyor :D Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 oeh para 610 ytl + iscilik .. orjinal auidi kilit sistemi falan mi ? :)
wEll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sadece uzaktan kapıyı açıp kapatmak yeterli benim için.. bu arabaya fazla masraf yapmak istemiyorum zaten. burada 16 milyona bile bişiler var :S nasıl yani yahu edit: hee onlar uzaktan değilmiş.. uzaktan olanda 52 milyon.. düşündüğümden çok daha ucuzlar iyiymiş..
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Selam, @Quibble Grafit seramik karışımı malzemeden yapılmış hava pompası var. O bir kaba hava pompalıyor ve basınç belli bir değere gelince kilitlere basıyor. Böylece pimler ileri veya geri hareket ederek kapılar kilitleniyor. Benim araçta bu pompanın kanatçıkları dağılmış; bagajda kaplamanın altından söküp masamda dağıttım :P Pompa ile kart kombine halde olduğu için hiç yoktan kartlar falan da değişecek : VDO yapımı yani Siemens. VW grubu çok daha basit ve soket yapısı farklı pompa kullandıkları için uymuyor. Bir tane çıkmacıdan alıp, organ nakli denedim, çıkış borusu kısa kaldı, olmadı. Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bide boru bulsan dicem :) sacma olcak heralde. gecmis olsun ozmn :D
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Selam, Poliproplen (akvaryum hortumu der kimileri) hortum bulup kesip biçtim ama ı-ıhh. Bende vurdum kapıyı çıktım. Şimdi anahtarla kapıları açıyorum :P Saygılar.
Öne çıkan mesajlar