Zencefil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 orjinal dışında yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zencefil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Hadi koca patide hiçmi yok yardım etcek :( parası neyse vercem fazlasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Arkadaşım illegal olan bişeyi herkeze açık bi forumdan istiyorsun buradan sana onu bi kişi verse 3. kişide bu bilgileri kullanıp Bill amcaya söylese Bill amca telekomdan adresslerimizi alsa önce sena baskın yapıp orada korsan İşletim sistemi yakalasa ne oluruz biliyormusun. =) Kısaca DUMAN... ama sen illaki bulacam diosan seni google kısmına davet ediyorm ziraa bunları paylaşanlar war netten...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 aa ben orjinal kısmını görmemişim orjinal arıyo sanmışım ne kötü elimdeki hiç açılmamış 0 kullanılmış orjinali satayım diye mesaj bile attım neyse kilitledim yasak çünki kusura kalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar