Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Dün gece raidde yoktum ama ss i ben koyayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Grats^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bende bigün girip kesmeliyim ama şimdi işin yoksa o zamanı bekle öff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tebriks arkadaslar 1 türk dünyaya bedeldir:D madem türksün gogo o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BronS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tebrikler invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gz invadoria (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Tebrikler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Tebrikler. Çirkin şaman negalli göremiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 oralardadır kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tebrik ederim arkadaslar devamını dilerim go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Eyyy Invadoria tebrikler helal olsun. haha acayip bir his doldu içim yav hüzün ve mutluluk zamanında bütün first killerde vardım hep şimdi ise invadoriada bile değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Valla bende de tuhaf bişey oldu invadoria dayım ama raidde yoktum amaan :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 slayer77 kardes kımdın sen cıkaramadım :D efe bu arada barıs yok 10 gun :D bekle bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 barış yoksa raid yok mu? hungarde ne güne duruo cilonen ne ordelious ne ben neyim :D evelallah vashj da tanklarım ben bu hırsla illidan da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hungarde'dan cacık olmaz söyliyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Valla patır kütür item topluo millet :D Benim crit immune def rating, 15k hp 31k armor 40 dodge var bear formda (unbuffed). sizce ben vashj tanklayabilir miyim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hey gidi invadoria hey sen bu hallere gelecek guildmiydin be naxx yapardın ahkam keserdin be:P anca bu zmana kadar vasjh mı kesebildin? noluyor adaş be?:P eskiler gitti tabi ah ne güzeldi 60 zmaanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bi durgunluk dönemi yaşadı guild sanırım, ama düzeldi daha da düzelicek işalla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben bırakmadan önce invadoria daydım diye hatırlıyorum ya. karakteri geri alamadım şifreyi unuttum yalan oldu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tebrikler arkadaşlar invadoria ya yakıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Guild leader hala devo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 GM liği Enurale'ye devretti. Pek online olmuodu sanırım ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Tremour77 said: Guild leader hala devo mu? yok onlar bıraktı eski kadrodan gördüklerim macit ve vira okadar başka hiç görmüyorum.dağıldık gittik yav güzel günlerdi çok güzel anılarımız vardı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 jonywayt said: slayer77 kardes kımdın sen cıkaramadım :D efe bu arada barıs yok 10 gun :D bekle bakalım :D priest:Anialeyn hunter:Ellerosse gerçi acc takas yaptım arkadaşımla ben oynamıyorum artık onlarla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar