mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hımm demek ki iletşimi protesto etmek lazımm arkadaşlar ben protestoya başladım oturma eylemi yapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 o2 (almanya)'da ayni 12€ konusmusum 47€ odemek zorundayim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 TT almıyorki vergiyi benmi yanlış okuyorum? Sonuçta protesto edilmesi gereken devlet? Ama nerden başlicaksınki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampire6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hiç yoktan 10 ytl ödediime mi yanam paso zam gelio ona mı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 benim hiç konuşmadığım bir ay 17 milyon mu geldi ne. lolz dedim neyin üstüne yüzde kaç vergi eklediler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Türkiye'de iletişim ciddi anlamda pahalı, Pek cep telefonu kullanmayan birisiyim,taa Aycell döneminden kalma bir faturalı hattım var Avea'dan.Hatlar babamın üzerine personel tarifesinde olduğu için annemle ve babamla bedava görüşebiliyorum,bunun dışında da yaklaşık 5-6 milyonluk konuşma yapıyorum her ay. Buna rağmen en az 20 milyon ödemek zorundayım,14 milyon vergi alınıyor sadece hattan... Ama halk koyun,azınlıktan ses çıksa da kimsenin bir tarafında olmadığı için böyle devam edecek sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 çoğunluktan da ses çıksa değişmez bu sistem. neden? arz talep var çünkü. Öyle veya böyle en iyi hizmeti veren onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 telekom raydan çıktı. durdurulamaz gibi görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar