kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanimdayken bile hasretimdin Simdi baska bir ask buldun Mutluluk senin olsun dertler benim,çile benim hayat benim senin olsun Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum Ben alnina dert yazilan kader mahkumuyum Farketmez yasamam, sen mesut ol yeter Dertler bana gönül vermis Ben ask sarhosuyum Dilerim her arzun gercek olsun Hayat bu, sansin hep açik olsun Hatiralar, hasret benim Ömrüm senin senin olsun Dertler benim, çile benim Hayat senin senin olsun Bir gün daha geçti yine sensiz Askim agliyor bak, sessiz sessiz Çare bensiz, ben çaresiz Ümidim senin olsun Sana gelen dertler benim Mutluluk senin olsun Istermim ömrümüz Geçseydi beraber Istermiydim ayriligi gülseeydi su kader Ben çile dert dolu Sen ümtler yolu Simdi sensiz bak seninle Geçiyor mevsimler Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanimdayken bile hasretimdin Simdi baska bir ask buldum Mutluluk senin olsun Dertler benim hasret benim Ömrüm senin senin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ne sevenim var ne soranim var Öyle yalnizim ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldi sevdigimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gidecegim Yoksa yasamanin kanunumu bu Biktim artik yasamaktan Çekmekle bitermi bu hayat yolu Bu yalnizlik bu dertler... Bekleyecegim... bekleyecegim... Geri dönmese bile Alistim kaderin zulmüne artik Bana gülmese bile Geri dönmez artik giden sevgililer Her ümit ufkunda agliyor gözler Bitmeyen çilenin derdin sarhosuyum Kahredip geçiyor en güzel günler Biktim artik yasamaktan Çekmekle bitermi bu hayat yolu Bu yalnizlik bu dertler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Hayat rüya gibi Ask bir kumar gibi Kaybettim seni sevgili Yagmur gibi yaslar Akar gözlerimden Kahrettin beni sevgili Ask dolu geceler kadar yalnizim Sensizim, sensiz... Seni basima tac, gözlerime yas ettim Su hasta kalbime askini ilac ettim Ben kendi kendimi sen mesut ol diye Kaderimle avutup nasil da harap ettim Ask bu mudur ey sevgili ? Bir ask vardir bir gönülde Kabahat seni seven Su benim deli deli gönlümde Sen baska dünyada, ben sanki rüyada Bilemedim ey sevgili Ben mi çaresizim, sen mi vefasizsin Bulamadim ey sevgili Ask dolu geceler kadar yalnizim Sensizim, sensiz... Her nereye baksam aci hatiran var Mazi hançer gibi derinden yaralar Ölmeyen askimi öldüren sen oldun Korkarim ki eyvah bize de ayrilik var Ask bu mudur ey sevgili ? Bir ask vardir bir gönülde Kabahat seni seven Su benim deli deli gönlümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 elaidi said: Evet Kolay değilmiş seni severken Sana inanabilmek Bilir misin ne zor tek başına hayat Sensiz yaşayabilmek Kolay değil kolay değil Sana katlanabilmek Çare değil çare değil Senden ayrılabilmek Kolay değil kolay değil Bir daha sevebilmek Çare değil çare değil Seni unutabilmek Ne istediğin belli değil Ne de beni sevdiğin Her sözünde bir şüphe dolu Tutmuyor ki dediğin Yalan değil yalan değil Beni sevmedin demek Senin arzun budur zaten beni Her an kahredebilmek Aşk bir doğuştur aşk bir nefestir Zordur anlayabilmek Bazen bir sıcaklık bazen nefrettir Zordur anlatabilmek Bazen bir ümidin pesinden koşulan Koşup yorulabilmek Kolay değil kolay değil Bir aşk yaratabilmek Kader değil kader değil Sana katlanabilmek Kolay değil kolay değil Bir daha sevebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 agashow (trademark by Azmo) doğru yolda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 elaidi said: agashow (trademark by Azmo) doğru yolda değilsin. Beni böyle sev seveceksen Olduğum gibi göreceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gönlümde Kâbe sen meleksin Sen herşeysin Sen ümitlerimin tek kaynağı Sen aşkın bence taa kendisisin Sevme diyemem sev de diyemem Sen de dertli ol diyemem Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Görmedin mi gözlerimde Bir mahkumun en son arzusunu hasretini Görmedin mi gözlerimde Seni çılgın gibi sevdiğimi İster sevgi ol istersen kin İsterdim benim ol benim Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme ömrüme girme gönlüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 a the k'yı a * olarak sansürleyen zihniyete hayranız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 karpuz said: a the k'yı a * olarak sansürleyen zihniyete hayranız... sersefilim sevgilinin uğruna apdal oldum göç eyledim giderim hançer vurdum gençliğimin bağrına telafisiz suç eyledim giderim kalp gözünden aldım olmaz darbeyi o gün bugün şaşırıyom kıbleyi bilemiyom medine'yi kabe'yi yar gönlünü hac eyledim giderim geçse de ömrümün her anı yasla borcumu ödemiş olamam asla bahşettiği yüce aşka kıyasla koskoca bir hiç eyledim giderim cemalim mürekkep etsen kanını yazmakla olmuyor aşkın tanımı yar kurban adamış aziz canımı al kınalı koç eyledim giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 banlayın bu şuursuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Allahın kermiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 TAMAM UZATMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 orhan baba dinle kermit orhan devam yola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 İçtiğin şeyden bende istiyorum haceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 içtiğim şeyin kafasını sen kaldıramazsın. yatarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sen yazdıysan çok güzel olmuş,bir yerden aldıysan get a life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Kermit Go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 niye go ki ne güzel dinliyoduk la orhan babayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 güzel de noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 geri dönmüş yine bu kermit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 DAĞILIN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Reb1rth said: geri dönmüş yine bu kermit :( zorunamı gitti gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sıkarm topuuuuuna!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kaderle dalga gecılmez cızerrrrrrrrrrrrr edt:kaderimse cekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar