Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Remote desktop ile ilgili bir soru ve tavsiye

Korax

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar.

Şimdi benim sormak istediğim bişey var,remote desktop'a yarayan bir program arıyorum,kendi masaüstü gibi olanlardan,file manager tarzı değil.Yalnız şöyle bir özellik arıyorum,ki çok önemli,Mesela diyelim arkadaşla yükledik programı karşılıklı.Sonra bu arkadaş benim bilgisayara bağlandı,yalnız ben istiyorumki,masaüstündeki Mozilla ve internet explorer dışında hiçbişeye tıklayamasın yada tıklayıp açamasın,bilgisayarımı açamasın,programlara tıklayamasın,başlatı bile kullanamasın hatta.Sadece ve sadece benim bilgisayarıma bağlanıp,benim bilgisayarımın web browser'ını kullansın.

Böyle bir program biliyomusunuz?Yada remote desktop'la kasaraktan bunlar yapılabilirmi?Port açma gereksinimide varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni goruyorum bu konuyu arada. Biraz gec bi cevap ama umarim ise yarar.
Bu gibi amaclar icin secure shell(shh) uygulamalari kullaniyor, buradan windows icin olan bedava gelistiricilerin ssh surumlerini gorebilir/indirebilirsin.

Benim daha once bu tarz bi seye ihtiyacim olmadigi ve dolayisiyla kullanmadigim icin daha fazla yardimci olamiyorum.

Kolay gelsin..
Sosyal ağlarda paylaş

ssh'le baglanip goruntuyu almak icin X'i kullanman gerek ki win'in bunu destekledigini sanmiyorum.

Emin olmamakla beraber soyle bi onerim var. Standart seviyede bi kullanici yarat, admin olmasin. Daha sonra admin'le bu kullaniciyi tamamen kisitla, bunun yapilabilecegini dusunuyorum. Daha sonra remote desktop'la baglanan kisi bu siradan kullaniciya baglansin; muhtemelen bu kullanicinin ozelliklerine sahip olacaktir ki, bu noktada tam senin istedigin kivama gelmis oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...