Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Merhabalar. Şimdi benim sormak istediğim bişey var,remote desktop'a yarayan bir program arıyorum,kendi masaüstü gibi olanlardan,file manager tarzı değil.Yalnız şöyle bir özellik arıyorum,ki çok önemli,Mesela diyelim arkadaşla yükledik programı karşılıklı.Sonra bu arkadaş benim bilgisayara bağlandı,yalnız ben istiyorumki,masaüstündeki Mozilla ve internet explorer dışında hiçbişeye tıklayamasın yada tıklayıp açamasın,bilgisayarımı açamasın,programlara tıklayamasın,başlatı bile kullanamasın hatta.Sadece ve sadece benim bilgisayarıma bağlanıp,benim bilgisayarımın web browser'ını kullansın. Böyle bir program biliyomusunuz?Yada remote desktop'la kasaraktan bunlar yapılabilirmi?Port açma gereksinimide varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Yeni goruyorum bu konuyu arada. Biraz gec bi cevap ama umarim ise yarar. Bu gibi amaclar icin secure shell(shh) uygulamalari kullaniyor, buradan windows icin olan bedava gelistiricilerin ssh surumlerini gorebilir/indirebilirsin. Benim daha once bu tarz bi seye ihtiyacim olmadigi ve dolayisiyla kullanmadigim icin daha fazla yardimci olamiyorum. Kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ssh'le baglanip goruntuyu almak icin X'i kullanman gerek ki win'in bunu destekledigini sanmiyorum. Emin olmamakla beraber soyle bi onerim var. Standart seviyede bi kullanici yarat, admin olmasin. Daha sonra admin'le bu kullaniciyi tamamen kisitla, bunun yapilabilecegini dusunuyorum. Daha sonra remote desktop'la baglanan kisi bu siradan kullaniciya baglansin; muhtemelen bu kullanicinin ozelliklerine sahip olacaktir ki, bu noktada tam senin istedigin kivama gelmis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Kullanıcıyı Remote Desktop User olarak oluşturup daha sonra bu kullanıcı için policy ler oluştırarak istediğin şeyleri yaptırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Log Me ın diye bir program var. Remote desktopun daha kullanışlısı ve herhangi bi port falan açmanıza gerek yok ve freeware. www.logmein.com bir bakın isterseniz baya hızlı ve akıcı interfacei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 logmein freeware değil, 1 aylık trial. ama her ay yeni user açmamak için bir engel yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar