fedaykin Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bende bir ara düşünmüştüm ve bunun için en iyi lalzeme olarakda yaylı rondela'yı seçmiştim, tabii ki paslanmaz olanlarını. Ancak yaptığım ufak bir hesap sonucu bunun bana ufak bir servete malolacağını farkedince vazgeçmiştim.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 allaam nası bi güzelliktir bu ya. ben de yapmak istiyorum bundan![hline]open your heart | i'm coming home[/b][Bu mesaj Zed tarafından 20 Mart 2003 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 eöğğğ ehöğğğ hööğ! *!bi çenesi yerdeyken yorum yapamamaktadır*[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 böha! ben kafayı yerim bunu yaparsam :-P[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 sabır lazım sabır.. tabii birasda el becerisi.. benimki gibi :-) bu arada chainmail yapıpta nolacak? tarihe mi geçecen :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Plate daha güzel be.. onun üstüne kazırsın hiç olmazsa.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 önce bi top bobin teli alıyosun. sonra dikkatle ayırıyosun bunları yalıtımlarından. sonra sarıyosun tekrar bobin haline geliyo. ardından bi çift şiş alıyosun eline iki ters bi düz iki ters bi düz iki ters bi düz...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Estel_Anorien, 20 Mart 2003 19:37 tarihinde demiş ki: Plate daha güzel be.. onun üstüne kazırsın hiç olmazsa. sadece bi sitede (http://www.mailleartisans.org) yüzlerce farklı örme şekli buldum. yapabileceklerin tamamen senin yaratıcılığınla sınırlı. farklı renk halkalar, farklı metaller kullanarak bi sürü farklı şey yapabiliyosun. ufacık zincirlerden, bilezik falan gibi türlü sepet şeyden kocaman zırha kadar herşeyi yapabiliyosun. plate mail gibi ağır işçilik gerektirmiyo (öyle tahmin ediyorum). ayrıca zevkli bi uğraş gibi görünüyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 20 Mart 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Zed açıkcası yapmak gözünü büyütmesin :) Atla deve değil,3 ayda yarısını tamamlarsın günde 1 saat çalışarak.. Gerekenler: -Sanayide tanıdığın var mı? -Yetenek -Sabır -Atölye Bende var bir adet..Ama yarım yamalak kaldı tamamlayamadan,çünkü para yetmedi zincire :pP Zed sana bir plan çıkarayım.Basit ama çok hoş bir şey oluyor resimdeki çoook karışık bir şey,ancak zırh ustaları yapar..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 yapılmışı var :-P Breastplate: bu BP2: bide bu BP3: şu Chain coif: bide şu :) [Bu mesaj Norak tarafından 20 Mart 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Zed icqunu verirsen yardımcı olmaya çalışacağım..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 buda ilginç bi örnek tabi :-P[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 zed o koyduğun örnekteki zoomlanmış sanırım baya arası o kadar olan chainmail işe yaramaz.. direk alır aradan kılıcı mızrağı oku ölürsün[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 geem bunlar sadece zırh için değil ki. dekorasyon vs için de kullanılıyo. ama bence orda adam daha çok şov yapmış.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Biliyorum da yapmışken işe de yarasın ya :) Öylesine söylemiştim zaten VErilen emek ve Güzellik gözleri kamaştırıyo hakkaten Biz bunu iple bile yapamayız adam zincirle yapmış :)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ehe taktım bikaç tangle ı(hani coca colanın verdiği) ama olmadı pek:)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 lol Geem, ne yapacak adam, katanayı alıp sokağa mı çıksın hazır zırhı yapmışken? =] Yalnız güzel fikirmiş, ben de bir ara bakacağım kesin. =] said: GeeM, 20 Mart 2003 20:12 tarihinde demiş ki: Biliyorum da yapmışken işe de yarasın ya :) .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 galvanize celik nedir bide ingilizcesi galvanite olan kelimenin muhtemel turkce karsılığı mı ne demek oluyo yani[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Trailer Projectdekiler yapmislardi zamaninda onlara ulasabilirsen nasil yapilacagi konusunda belki bi yardimlari olur (belkide yeter artik gormek istemioruz die kufur edebilirler :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Nefr, 20 Mart 2003 20:39 tarihinde demiş ki: lol Geem, ne yapacak adam, katanayı alıp sokağa mı çıksın hazır zırhı yapmışken? =] Yalnız güzel fikirmiş, ben de bir ara bakacağım kesin. =] yaw öyle demeyin arada LARP falan olur işe yarar ama ozaman herkes chainmailli fighter falan oynar garip olur eheh :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 evet balkan ve onur iyi bilir bu işi..zaten zed'e söyledim ben birkaç taktik ama zed'in ankarada olması kötü oldu[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Chain mail yapmak çok zordur...Aslın da chain maili plate mailin altına 2. bir koruyucu olarak yaparlarmış tarih kitabın da böyle yazıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 biz kapı yaylarından yapmıştık sonra bayıp bıraktık :))[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 tüfek icat oldu mertlik bozuldu[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Aegean, 20 Mart 2003 17:39 tarihinde demiş ki: chain maille sokakta dolasmak cok super olur aslında hmm[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) yanından plate setli biri geçersede oha edite bak dersin:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar