Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birthright campaign setting

nightstalker

Öne çıkan mesajlar

PPPLLLZZZZZZ bi hayır sahibi detaylı açıklama yapsın her cins bilgi olur. hatta bilen varsa resmi internet sitesinin adresi bile olur. PPPPLLLLLLZZZZZZZZZZZ :(:(:([signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Every Villain Is Lemons

[Bu mesaj nightstalker tarafından 15 January 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

salak wizzards bu campinge devam edecekti fakat yayın haklarını sanırım hasboya verdiler.Ama hasboda salaklık edip campingi yayınlamadı bir anlaşmazlık çıktı galiba...
Ama ben bu campingi bir kaç arkadaşla uğraşıyorduk 3 uyarlıyorduk ama üniversite ve ingilizce yeterszligimiz yüzünden unuıtuldu gitti
Sosyal ağlarda paylaş

off cok sahanedır Brıthrıght bende taaa bılmemkac kusur senesınden kalma PC oyunu var SSI yapımı cok severım bırthrıght ı ama sımdıye kadar ne campaıgn settıngını nede oynıyan bırını gordum :([signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO

Sosyal ağlarda paylaş

bizim frp grubunun ilk campaign settingi birthright tı daha sonra ben gereklişeylerden forgotten realmsı aldım onla frp hayatımıza devam ettik. birthrightta elfler diğer ırkları pek sevmiyor kendi ormanlarına sokmuyorlar, birthrightta orc yok orog mu ne var, birthrightta race inin yanında bi de ülkeni seçiyosun ona göre sana ailenin special abilitysi veriliyo. büyük ordular toplayıp seferlere çıkıyosun bunun için poster boyutunda bir savaş alanı var üstüne kendi birliklerinin özelliklerinin yazdığı kartları koyup savaştırıyosun falan...

senin aklına nerden esti ki birthright? ben kimse bilmez sanırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 18 January 2004 08:43 tarihinde demiş ki:
off cok sahanedır Brıthrıght bende taaa bılmemkac kusur senesınden kalma PC oyunu var SSI yapımı cok severım bırthrıght ı ama sımdıye kadar ne campaıgn settıngını nede oynıyan bırını gordum :(

O oyun bende de var ama D&D kurallarını kullandığını daha geçen ay farkettim.[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Every Villain Is Lemons
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişey yapabilirsiniz.
d&d miniatures diye bi olay var.
bildiğim kadarıyla warhammer usulü ordu toplama ve büyükçe orduları savaştırma kuralları da anlatılıyo miniatures handbookta. o kuralları alın. direk birtright hikayesinin üzerine oynayın. miniatur almanıza gerek yok. pullarla oynayın... ;)[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...