nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 PPPLLLZZZZZZ bi hayır sahibi detaylı açıklama yapsın her cins bilgi olur. hatta bilen varsa resmi internet sitesinin adresi bile olur. PPPPLLLLLLZZZZZZZZZZZ :(:(:([signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons [Bu mesaj nightstalker tarafından 15 January 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bakiniz burada.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 salak wizzards bu campinge devam edecekti fakat yayın haklarını sanırım hasboya verdiler.Ama hasboda salaklık edip campingi yayınlamadı bir anlaşmazlık çıktı galiba... Ama ben bu campingi bir kaç arkadaşla uğraşıyorduk 3 uyarlıyorduk ama üniversite ve ingilizce yeterszligimiz yüzünden unuıtuldu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bi kural kitabı bulursak arkadaşlarla 3.5 ed. uyarlamasını yapıcaz ama kuralları bulamadık.[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bunun kural kitabı yoktu bunun bier seti vardı oyunda warhamer tarzı savaşlar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 off cok sahanedır Brıthrıght bende taaa bılmemkac kusur senesınden kalma PC oyunu var SSI yapımı cok severım bırthrıght ı ama sımdıye kadar ne campaıgn settıngını nede oynıyan bırını gordum :([signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bizim frp grubunun ilk campaign settingi birthright tı daha sonra ben gereklişeylerden forgotten realmsı aldım onla frp hayatımıza devam ettik. birthrightta elfler diğer ırkları pek sevmiyor kendi ormanlarına sokmuyorlar, birthrightta orc yok orog mu ne var, birthrightta race inin yanında bi de ülkeni seçiyosun ona göre sana ailenin special abilitysi veriliyo. büyük ordular toplayıp seferlere çıkıyosun bunun için poster boyutunda bir savaş alanı var üstüne kendi birliklerinin özelliklerinin yazdığı kartları koyup savaştırıyosun falan... senin aklına nerden esti ki birthright? ben kimse bilmez sanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Viktor, 18 January 2004 08:43 tarihinde demiş ki: off cok sahanedır Brıthrıght bende taaa bılmemkac kusur senesınden kalma PC oyunu var SSI yapımı cok severım bırthrıght ı ama sımdıye kadar ne campaıgn settıngını nede oynıyan bırını gordum :( O oyun bende de var ama D&D kurallarını kullandığını daha geçen ay farkettim.[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 şöyle bişey yapabilirsiniz. d&d miniatures diye bi olay var. bildiğim kadarıyla warhammer usulü ordu toplama ve büyükçe orduları savaştırma kuralları da anlatılıyo miniatures handbookta. o kuralları alın. direk birtright hikayesinin üzerine oynayın. miniatur almanıza gerek yok. pullarla oynayın... ;)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Saolun varolun :tebrikz:[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saygin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bende campaign setting'i var (taa 99 da yazicidan almistim hey gidi eski güzel günler :P) isteyen gelsin fotokopi çeksin[signature][hline]And I'll never be open again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Bnede var bu campaign setting ama bir kere açıp okumadım şans eseri almıştım. satar mıyım? hayırrrrr :D[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 saygin seni nerde bulurum?[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar