mondain Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 lotr un two towers i kiraladım filmin başında for your constcion gibi bir şey yazdı ve arada bir türkçe altyazıda ingilizce şeyler yazıyor kopya olabilir mi ?ingilizce yazılarda lotr'un önemli şeyler değil......[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 orijinal dvd ve vcdsi çıkmamış olması lazım lotr:two towers'ın.. korsan olabilir.. dvd diil de vcd olmasına da ihtimal veriyorum ayrıca[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 dvd rip dir kendisi yani dvd de yüksek çözünürlükle kaydetmisler ben netten indirmisdim filmin sinemada gosterilmeyen bazı sahnelerini falanda iceriyo. divx de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 o dvd deil DivX bende de var ordan biliyorum.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 pff geç kaldım.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar