mondain Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 lotr un two towers i kiraladım filmin başında for your constcion gibi bir şey yazdı ve arada bir türkçe altyazıda ingilizce şeyler yazıyor kopya olabilir mi ?ingilizce yazılarda lotr'un önemli şeyler değil......[hline]
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 orijinal dvd ve vcdsi çıkmamış olması lazım lotr:two towers'ın.. korsan olabilir.. dvd diil de vcd olmasına da ihtimal veriyorum ayrıca[hline]Peheey!
Invulon Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 dvd rip dir kendisi yani dvd de yüksek çözünürlükle kaydetmisler ben netten indirmisdim filmin sinemada gosterilmeyen bazı sahnelerini falanda iceriyo. divx de olabilir
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 o dvd deil DivX bende de var ordan biliyorum.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 pff geç kaldım.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Öne çıkan mesajlar