Zheld Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hoşgeldin kış meyvesi mandalina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 iste. vermezse zaten hiç vermicek demektir. bunların sonuna üç nokta koysam, postmodern şiir olur. iste... vermezse zaten hiç vermicek demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ben polisim de ya verirsin de yada alırım de gözünü korkut istekli verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 parande at artistlik olsun veya cama çık (çılgınım), sınıfta sigara iç(asiyim) sonra bide git bunun yanına selam bugün(veya bigün) dışarda buluşalım hede vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 baslıga göre cevap veriyom al senin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 arkadaşlar lütfen abuk subuk şeyler yazmayın yaw bu kıza ihtiyacım var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abuk subuk şeyler gelio ister istemez ama sen de seç işte aradan düzgünlerini, hiç düzgün cevap da gelmior deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kurs ne kursu ? eğer 1-2 yıl sürecek birşeyse hemen zıplama kıza zamanla olur herşey içten konuş böyle ne biliyim yap işte birşeyler ama ne olursa olsun acele edip hödük gibi atlama ben hödük gibi atladım ordan biliyorum (td) birde en büyük not : sana gülümseyen her kızı seni sevicek sanma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bazi arkadaslar ayarlayamamislar ayar(!)larini, esprilerini. lütfen biraz daha dikkatli olur musunuz? tesekkurler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 P.O.L.I.C.E said: arkadaşlar lütfen abuk subuk şeyler yazmayın yaw bu kıza ihtiyacım var :( huuu herhangi bişiler yap o vakit risk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 I need yo girl Come on girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 git yavsa.. cidden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ardeth said: I need yo girl Come on girl you are so fuaaayn, smooth, silky yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 birlikte integral çalışalım de, o kadar. öss ise tabi kursun şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 birlikte integral calisalim?? " O_o " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sözel olmak ne güzel. İkide bir kağıda bakmıyorum konu anlatırken. Tarihi direk gözlerine bakarak anlatıyorum ohh mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 @theridone ehahah ne iyiymiş o bak hiç bölum secerken dusunmuorzz böle seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 8 sayfa burda ne konuştunuz merak ettim cidden. git bira içmeye çağır kızı gelirse gelir gelmesse gelmez. böle uzaktan kız görüp sevmeler bağlanmalar, o kıza ihtiyacım var durumları. rahatsız mısınız daha kızı gidip dışarı çağıramıyon. kız senin gibi adamı napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 irin said: @theridone ehahah ne iyiymiş o bak hiç bölum secerken dusunmuorzz böle seyleri Ben geleceğe yatırım yaptım irin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 git hafta sonu osmusun de, ama bunu yaparken aynen şu şekilde yap, cumleye basladığın anda kafanı Yarım ceyrek, sağ'a dortte bir ceyrek alta olucak şekilde capraz cevir, sol gözünü hafif kız, bu cevirme işlemini ilk iki hecede bitir, cümle sonunda dudaklarını kapatma bırak cok az acık kalsınlar. bak yap bi şimdi cok tanıdık gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Theridone said: Sözel olmak ne güzel. İkide bir kağıda bakmıyorum konu anlatırken. Tarihi direk gözlerine bakarak anlatıyorum ohh mis :D Aynısını quantum anlatırken yapabilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben bi microprocessers anlatırım aklı şaşar kızın, hemen oracıkta zilog açıp kalp şeklinde çipleri basmaya başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 P.O.L.I.C.E said: arkadaşlar lütfen abuk subuk şeyler yazmayın yaw bu kıza ihtiyacım var :( Pubirty Alert Code: Red. -Runwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sence bu konuya 9. sayfada daha anlamlı ne yazılabilir ki, yeterince öneride bulkunulmuş. bundan sonra kişinin gaylik seviyesine göre 1 günden 1 seneye kadar uzayabilir konuşması. buna yapıcak bişiyimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 @ardeth, wildpervert lan ben bi bok bilmiyorum ben ne anlatıcam allahın ezik fireşmeniyiz ya off koyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar