SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 -Kombo üzeri kombo yapılabilmeli (burası çok önemli!) -Karakterler arası denge mükemmel olmalı, AYI karakterler olmamalı -Boss'lar kasıntı olmamalı -Team Battle seçeneği mutlak olmalı -Gizli karakterler açılabilmeli Platform önemli değil böyle oyun arıyorum. (Mesela Melty Blood React var bu tarza uyar mı, önerirseniz kuracam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yenı versiyonunda team battle var diyolardı denmedim ama ben her zamanki gibi guiltygear diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Guilty Gear XX en sonuncusu Accent Core du galiba. Youtube da turnuvalarını falan izliyebilirsin. - Karakterler özellikle yeni başlayanlar / orta şekerler için dengeli gibi gözüksede, son nokta pro gaming de Testament gg =( Ama o noktaya gelebilmek için 2 yıl falan oynamak lazım o yüzden np :> - Round başı resetlenen Tension Bar var. Rage bar gibi, dayak attıkça, dayak yedikçe artıyor. Overdrive yani pewpew hareketler bundan istiyor standart olarak 50% bar, bazıları 100% bar yiyor. - Zilyon blok çeşidi var. Blok Bar var ve savunmana göre artıyor, azalıyor, bloklardan ufak ufak dmg yemeye başlıyabiliyorsun. Hiç dmg yemeyip tension bar dan götüren savunma vs mevcut. - Burst Bar var, dolu olarak başlıyorsun dövüşe. Kullandıktan sonra kendi kendine doluyor. Kullanınca rakip yanındaysa geri itiyor ve tension barını fulluyor. Öyle kenara sıkıştırıp çatçat dövmece yok yani :> - Comboları bağlıyabiliyorsun. Hareket animasyonlarını baypas etmek için farklı yöntemler var ve hepsi zamanlama üstüne. Bazı hareketleri zıplayarak, bazılarını tension harcıyarak bağlıyabiliyorsun diğerlerine. Neredeyse her hareket öyle yada böyle bağlanıyor. En önemlisi Roman Cancel ve Fake Roman Cancel. RC ile 50% tension harcıyıp nerdeyse bütün hareketlerin animasyonunu kesebiliyorsun böylece kendi kombonu kendin yaratabiliyorsun. FRC bunun biraz dahasınırlısı, FRC ile kesebileceğin hareketlerin sayısı daha az ve çok iyi zamanlama lazım fakat sadece 25% tension yiyor. - OST imba rock / metal. Bütün karakterlerin isimleri / hareketleri rock / metal camiasından grup / şarkı / albüm / grup üyesi isimlerinden alıntı. - Karakterler orjinal. Kafasında kese kağıtlı çılgın profesör, 2 kanatındada farklı kişilik olan melek, tek kollu kenshin female versiyonu, Ozzy Osbourn vampir versiyonu, Axl Rose, bandajlarla giyinmiş elinde kocaman anahtarla saldıran hatun, cadı şapkası mini eteği deri ceketi ve elinde Duesenberg Starplayer TV model gitarıyla Shiina Ringo bozması vs :> - Komboya bağlayıp direk KO yapamıyorsun çünkü combolar uzadıkça verdiğin dmg azalıyor. - 2v2 Tag dövüş de mevcut :> Bunların dışında da zilyon tane özelliği var GG nin, yazmakla bitmez. Şiddetle tavsiye edilir :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 öle bi yazmışsınki oynıycam şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 wii icin aldim bu oyunu oynamak icin classic controllerlarimin gelmesini bekliyorum, insallah sahane olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tekken! 3 oynuyorum şuan çok güzel, tüm dediklerin mevcut.. emülatörlü versiyonunu ulaştırabilirim sana, öm atıver istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 last blade 2 bence gayet iyi kof 98 den sonrasını oynamadım ben var mı ki bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bloody Roar var bileniniz var mı ama çok sağlam bir oyundur. Pek fazla KOF tadı olmayıp Tekken'e daha yatkın gibi gözüksede oldukça isteklerini karşılayacak bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Zheld said: last blade 2 bence gayet iyi kof 98 den sonrasını oynamadım ben var mı ki bir olay Last Blade 2 dövüş sistemi olarak aşmış bir oyundu ama TEAM BATTLE YOK! Quel-Thul said: tekken! 3 oynuyorum şuan çok güzel, tüm dediklerin mevcut.. emülatörlü versiyonunu ulaştırabilirim sana, öm atıver istersen. oynadım , zaten en sevdiğim sürümleri Tekken 5 : Dark Resurrection ve Tekken 3 ------------------ Şimdiye dek en sevdiğim dövüş oyunu Soul Calibur III idi, Bloody Roar 4 deneyeceğim bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 KOF benzeri olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kof benzeri çakmadır. kofu da sevmem de klasik yani kof oynayın başka bşey oynamayın örümcek kafalıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar