taz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ya bu telefonun nokia.com'daki görüntüsü daha farklı, türkiyede satılanlar daha farklı. slide'dan bahsetmiyorum. normal versiyonunda dış renk simsiyah böyle daha güzel. ama mağazalarda falan satılanlar hep gri renkli. o nokia.com daki gibi siyah bulma imkanımız var mı? bir de bu telefonun şu anki fiyatı bence bu telefona göre pahalı. (en düşük fiyat 580ytl şu an) ne zaman 450 civarına düşer bu telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bence cok tatli bir telefon, ancak fiyat itibari ile bence ii bi giriş yapti. 1 aya kadar duser gibi tahmin ediyorum. Renk olayi hakkinda yorum yapamicam, bakmadim, oyle bir arastirma içerisine girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 6500 classic'den mi bahsediyosunuz? Arkadasım 3 4 gun once aldı 6500 classic.. Bazı kısımları siyah metal bazı kısımları siyah plastik.. gri hiçbiyeri yok hatta oyle diyebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 burada renk farkı var, senin bahsettiğin bu şekilde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar