Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ya şu daha iyi bu daha iyi kavgası yapmayın saçma sapan, siz mi üretiyosunuz :) bööle saçma hareketler yüzünden patinaja yazan olmuyo, belli kişiler (neden bahsettiğini bilen) yazıyo sadece.
Rondar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 mr_hand e katılıyorum kusura bakmayın :) (hayır vertu'yu kim üretiyor bilmiyorum çok da önemli değil. o telefonun özelliği pırlanta elmas altın vs. ile üretilmiş olması ancak telefon olarak fazla bir özelliği yok ancak bulabileceğiniz en pahalı telefon)
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Selam, Üreticisi Nokia. Peki elimize ne geçti :P Muzaffer bir edayla surların tepesinde pelerinim dalgalanırken poz versem, kabarmış göğsümün tarifinde yetersiz kalır desem :D Kalp kırmayalım, üzmeyelim, üzülmeyelim. Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 paramecium said: Selam, Muzaffer bir edayla surların tepesinde pelerinim dalgalanırken poz versem, kabarmış göğsümün tarifinde yetersiz kalır desem :D Saygılar. hee evet bende onu diodum.. :D
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Vertu dan pahalı telefon markaları da var... Goldvish mesela param olunca alacağım ilk telefon...
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mr_Hand said: ya şu daha iyi bu daha iyi kavgası yapmayın saçma sapan, siz mi üretiyosunuz :) bööle saçma hareketler yüzünden patinaja yazan olmuyo, belli kişiler (neden bahsettiğini bilen) yazıyo sadece. her tartisma kavga degildir. Ben yazdigim mesaja mukabil karsimda neden bahsettigini bilen birini ararim . Kalkip eksik bilgi ile örneklendirme degil kusuruma bakmayin. Hos arkadasin amacini anladim o ayri mesele ama bu 2 markanin ceosu olmasam bile en azindan görünen köy kılavuz istemez. saygilar cok mu sert oldu :)
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 paramecium said: Selam, Peki elimize ne geçti :P Muzaffer bir edayla surların tepesinde pelerinim dalgalanırken poz versem, kabarmış göğsümün tarifinde yetersiz kalır desem :D Saygılar. Darkwing duck geldi aklıma
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 prozzak ne demek istediğini anlamadım ama neyse...
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hyundai imaj degisikliginde acikcasi dogru bir karar almis durumda. kutu gibi kaskati oldukca itici dizaynlar uretiyordu. italyan tabutlari bari hizli gidiyor. ama imaj degisikligi konseptini biraz yanlis anlamislar sanki. ama dusununce simdi, bu segmentte bu tur dizaynli hic araciniz yok. ne yapacaksiniz? sektordeki coktan parsayi goturmus alman markalar bile arka stop lambasindan yan kapilara kadar birbirine benzemeye baslamisken adamlar yepyeni dizaynlarla nasil sapkadan tavsan cikartsin? ama insan biraz daha ugrasir yahu. i30 un deneme surusunde cok hayal kirikligina ugrasmistim. bakalim bunlarda ne olacak.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bilinen yol daha kısa yoldur mantığıyla yapılıyo işte, avrupa ve abd pazarında nüfuza sahip olmak istiyolar, bu yüzden tasarımda bu işin "üstad"larından "esinleniyorlar"... Tasarım açısından kendi özgün bakış açılarını kazanana kadar bu çalışma şeklini maliyet düşürücü bi faktör olarak kullanıyolar işte. Olay bundan ibaret. evet finaller
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mr_Hand said: prozzak ne demek istediğini anlamadım ama neyse...neresini anlamadin acikliyim:)
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 genesis amerikan pazari için olabilir ama i30 a düzgün bir isim konmadan giremez. Amerikalılar sirf rakam sevmiyor diye ferrarilerde numara + isim verilir.
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 E hıyarlar kendileri Hummer H2 falan yapıyor
matama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 prozzak ferrailerde yok oyle birsey diyorum :) sadece aracin tipi icin model ismi olur spyder ustu acik demektir italyan gelenegidir hemen hemen butun italyan spor arabalarinda olur. scuderia cs falanda spor tiptir ama model adi hep rakamdir f430 f599 vs
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, Lambo nasıl efsane boğaların ismini veriyorsa, Ferrari de İtalya'da yer alan bölgelerin ismini kullanıyor diye biliyordum. Berlinetta Modena Testarossa Maranello Dino Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 matama said: prozzak ferrailerde yok oyle birsey diyorum :) sadece aracin tipi icin model ismi olur spyder ustu acik demektir italyan gelenegidir hemen hemen butun italyan spor arabalarinda olur. scuderia cs falanda spor tiptir ama model adi hep rakamdir f430 f599 vs Eskiden bildigim kadari ile amerikada alicilar sirf rakam sevmiyor diye üretildigi fabrika nin ismi de konuyordu.. simdi degismis olabilir. Tabi benim bahsettigim olayin 10 yili var:)
matama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 para donemsel modellerine koyuyorlar yani soyle diyim f360 cikiyor diyelim bir sure sonra modenasi cikiyor birseyleri degisip. Ama model f360. f430 cikiyor sonra spider i scuderiasi cikiyor ha bazen full model isimli satiyorlar f599 gtb fiorona gibi ama yani musteri anlasin diye degil. lambo tamamen farkli onlarda numara yok ortadaki butun ineklerin isimlerini koyuyorlar :)
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Selam, İnek kelimesi sebebiyle seni esefle kınıyorum. Esef yanaş...bir...iki...üç :) Saygılar.
matama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 birde iki araba var ozel olarak enzo ve dino biri enzonun oglu dinonun anisini biride enzo vefat edince.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Countach ineginin özelligi: Kıcının arkasını görememek. Bundan countach a inekten esinlenerek isim verilmişse gam yemem
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Hahahahah Araba yapılıp bittikten sonramı acaba modele isim veriliyor? Yoksa üretim aşamasında planlanıyor mudur? Yani arabayıp yapıp bitirmeden park sırasında arkasını göremeyeceklerini kestirebilmişlermidir? Bile bile mi böyle saçma bi tasarım yapmışlardır?
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Şıklık adına kullanışlılıktan ödün vermişler işte... ille her arabada arkanı göreceksin diye birşey yok ki...
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 sadece son segment spor arabalarda olmuyor o. yeni civic hb de arkanı görümuyorsun park ederken, keza bmw 1 serisinde de. sensöre güvenip parkediyorsun. bu gidisle tum arabaları oyle gorecegız ılerıde. dizaynda tıkanmıs durumdalar pratıklık yuzunden.
matama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 iyide hicbir spor arabada arkani goremiyorsun r8 de hicbirsey gorunmuyor hakeza veyronda arka diye birsey yok lambo larda kamera koyuyorlar artik
Öne çıkan mesajlar