Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hyundai Genesis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şu daha iyi bu daha iyi kavgası yapmayın saçma sapan, siz mi üretiyosunuz :) bööle saçma hareketler yüzünden patinaja yazan olmuyo, belli kişiler (neden bahsettiğini bilen) yazıyo sadece.
Mesaj tarihi:
mr_hand e katılıyorum
kusura bakmayın :)
(hayır vertu'yu kim üretiyor bilmiyorum çok da önemli değil. o telefonun özelliği pırlanta elmas altın vs. ile üretilmiş olması ancak telefon olarak fazla bir özelliği yok ancak bulabileceğiniz en pahalı telefon)
Mesaj tarihi:
Selam,

Üreticisi Nokia.

Peki elimize ne geçti :P Muzaffer bir edayla surların tepesinde pelerinim dalgalanırken poz versem, kabarmış göğsümün tarifinde yetersiz kalır desem :D

Kalp kırmayalım, üzmeyelim, üzülmeyelim.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,
Muzaffer bir edayla surların tepesinde pelerinim dalgalanırken poz versem, kabarmış göğsümün tarifinde yetersiz kalır desem :D
Saygılar.

hee evet bende onu diodum.. :D
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
ya şu daha iyi bu daha iyi kavgası yapmayın saçma sapan, siz mi üretiyosunuz :) bööle saçma hareketler yüzünden patinaja yazan olmuyo, belli kişiler (neden bahsettiğini bilen) yazıyo sadece.

her tartisma kavga degildir. Ben yazdigim mesaja mukabil karsimda neden bahsettigini bilen birini ararim . Kalkip eksik bilgi ile örneklendirme degil kusuruma bakmayin. Hos arkadasin amacini anladim o ayri mesele ama bu 2 markanin ceosu olmasam bile en azindan görünen köy kılavuz istemez.

saygilar

cok mu sert oldu :)
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Peki elimize ne geçti :P Muzaffer bir edayla surların tepesinde pelerinim dalgalanırken poz versem, kabarmış göğsümün tarifinde yetersiz kalır desem :D

Saygılar.

Darkwing duck geldi aklıma
Mesaj tarihi:
hyundai imaj degisikliginde acikcasi dogru bir karar almis durumda. kutu gibi kaskati oldukca itici dizaynlar uretiyordu. italyan tabutlari bari hizli gidiyor.

ama imaj degisikligi konseptini biraz yanlis anlamislar sanki.

ama dusununce simdi, bu segmentte bu tur dizaynli hic araciniz yok. ne yapacaksiniz? sektordeki coktan parsayi goturmus alman markalar bile arka stop lambasindan yan kapilara kadar birbirine benzemeye baslamisken adamlar yepyeni dizaynlarla nasil sapkadan tavsan cikartsin?

ama insan biraz daha ugrasir yahu. i30 un deneme surusunde cok hayal kirikligina ugrasmistim. bakalim bunlarda ne olacak.
Mesaj tarihi:
Bilinen yol daha kısa yoldur mantığıyla yapılıyo işte, avrupa ve abd pazarında nüfuza sahip olmak istiyolar, bu yüzden tasarımda bu işin "üstad"larından "esinleniyorlar"... Tasarım açısından kendi özgün bakış açılarını kazanana kadar bu çalışma şeklini maliyet düşürücü bi faktör olarak kullanıyolar işte. Olay bundan ibaret.

evet finaller
Mesaj tarihi:
prozzak ferrailerde yok oyle birsey diyorum :)

sadece aracin tipi icin model ismi olur

spyder ustu acik demektir italyan gelenegidir hemen hemen butun italyan spor arabalarinda olur.

scuderia cs falanda spor tiptir

ama model adi hep rakamdir
f430
f599 vs
Mesaj tarihi:
matama said:
prozzak ferrailerde yok oyle birsey diyorum :)

sadece aracin tipi icin model ismi olur

spyder ustu acik demektir italyan gelenegidir hemen hemen butun italyan spor arabalarinda olur.

scuderia cs falanda spor tiptir

ama model adi hep rakamdir
f430
f599 vs

Eskiden bildigim kadari ile amerikada alicilar sirf rakam sevmiyor diye üretildigi fabrika nin ismi de konuyordu.. simdi degismis olabilir. Tabi benim bahsettigim olayin 10 yili var:)
Mesaj tarihi:
para

donemsel modellerine koyuyorlar

yani soyle diyim

f360 cikiyor diyelim

bir sure sonra modenasi cikiyor birseyleri degisip. Ama model f360. f430 cikiyor sonra spider i scuderiasi cikiyor

ha bazen full model isimli satiyorlar

f599 gtb fiorona gibi

ama yani musteri anlasin diye degil. lambo tamamen farkli onlarda numara yok ortadaki butun ineklerin isimlerini koyuyorlar :)
Mesaj tarihi:
Hahahahah

Araba yapılıp bittikten sonramı acaba modele isim veriliyor? Yoksa üretim aşamasında planlanıyor mudur? Yani arabayıp yapıp bitirmeden park sırasında arkasını göremeyeceklerini kestirebilmişlermidir? Bile bile mi böyle saçma bi tasarım yapmışlardır?
Mesaj tarihi:
sadece son segment spor arabalarda olmuyor o. yeni civic hb de arkanı görümuyorsun park ederken, keza bmw 1 serisinde de. sensöre güvenip parkediyorsun.

bu gidisle tum arabaları oyle gorecegız ılerıde. dizaynda tıkanmıs durumdalar pratıklık yuzunden.
  • Yeni Oluştur...