Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hyundai Genesis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında iyi çalışmışlar, her açıdan farklı bi aracı andırıyor. Arka stoplar bmw,audi,ford mondeo.öf farlar mercedes bmw :D Mercedes,bmw ve audinin bazı noktalardaki benzerliklerini ortak bi noktada toplamış.
Mesaj tarihi:
Selam,

Videoyu yarıda kestim, bu nedir böyle?!?

Çakma tasarım olduğu belli ama esas önemli olan Hyundai birşeyleri değiştirmeye çalışıyor. İleride çok daha ciddi modeller görebiliriz bence. Geçiş döneminde kafa patlatmak yerine zaman kazanmak için mevcutların iyi özelliklerini almak ticari tasarımın ve gelişimin bir unsuru sonuçta.

Tanıtım iğrenç; o insancıklar pistin ortasında ne ararlar?!? Polis amca işin ne orada?!?

Saygılar.
Mesaj tarihi:
i30 da yaptiklari gibi mercedes, bmw, audi, nerden buldularsa bisiler cirpmislar karistirip. bu sefer biraz daha iyi olmus ama, gerci bunu bir yolda ya da galeri disinda gormek lazim. merak ettim kullandiklari malzemeyi.
Mesaj tarihi:
Burada yapılmak istenilen Lexus gibi lüks bir model üretmek. Videoda da Mercedes, BMW, Audi ve Lexus, Hyundai'den tırsıp kaçıyor :)

Komik şeyler tabi bunlar. Çala çala nereye kadar..

Vitesin oralardaki tasarımda bana Mercedes S'ten alıntı gibi geldi.
Mesaj tarihi:
merso alman oldugu icin amerikada ekstra pahali :) celeb'lerin alma nedeni o olsa gerek :P yoksa cribs izlerken yarisinin kesin american muscle sahibi oldugunu goruyoruz :)
Mesaj tarihi:
prozzak said:
mtv cribs izle celebrity lerde lexus mu var merso mu:)

bu mantıkla vertuda n95 den iyi bir telefon :)

öylemi? hayır değil... sadece pahalı...

Lexus LS600H ile Mercedes S600 çok karşılaştırılan ve her zaman Lexus'un üstün geldiği iki model mesela :)
Mesaj tarihi:
Rondar said:
prozzak said:
mtv cribs izle celebrity lerde lexus mu var merso mu:)

bu mantıkla vertuda n95 den iyi bir telefon :)

öylemi? hayır değil... sadece pahalı...

Lexus LS600H ile Mercedes S600 çok karşılaştırılan ve her zaman Lexus'un üstün geldiği iki model mesela :)

1.si vertu yu kim üretiyor biliyor musun?

2.si ise sen lexus mercedesten iyi demişsin. Ben model bazinda anlamam bunu genele yayarim demekki lexus sadece mercedesten 1 model bazinda üstün.. Buna görede lexus üstün denemez.
  • Yeni Oluştur...