g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ya Serveri Açıyorum Server Açılıyor (Bunu Eski Serverden Biliyorum) Ama Ultimada Bir Sorun Var Galiba Ben Servere Girerken Şifremi Filan Yazıyom Ama İleri Dedigim Anda Server Kapalı Diyor Yardımcı Olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Cevap Verebilecek Yokmu Yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 login.cfg yi değiştirdinmi :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Tabiki Ya Her Yolu Denedim Ama Olmuyor Uo Da sorun Var Galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sphereserver.exe'yi çalıştırdınmı ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ya SphereSrv.exe Deil Sorun Onu Çalıştırınca Ona Girmiyor Logini Ona Göre Yapıyom Başka Bir Client İndiriyom Mesela Dw Strong Life Onada Girmiyor Hiç Bir Şekilde Girmiyor Kapalı Diyor...[signature][hline]Ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Servere Girmeye Çalışıyorum İp Filan Yazıyorum Olmuyor İnternetten Clientler İndirip Girmeye Çalışıyorum Gene Olmuyor Hep Kapalı Diyor Ben Bunu Nasıl Yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ya Yardım Edin Ya Bunu Yapmam Lazım Çok Acill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ya Bölüm Yetkilileri Yardım EdiN Arkadaşlar Kim Biliyorsa Sölesin Lütfen Çok Lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Başka bir uo cd al dene garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ya Sorun Herhalde Ondan Deil Çünkü Cafede Hepsinde Sorun Çıkmadı Sadece 1 Masada Sorun Çıktı Ayrıca 4 kere unistall edip yeniden kurdum ayrıca 2 kere reinstall yaptım olmuyor...[signature][hline]Ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 BEnce Yeniden Kur uo yu bu seferde olmazsa makinayı at[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 abicim bence sen free accounta ayarlamamısın yada account dosyasına gerekli seyleri yazmadımn admin account için[signature][hline]imzamı okuyan o biçim olsun :D :tebrikz: hala da bakıon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ya Bakın UO Yu Büssürü Kurdum Ondan Sonra Sadece Kurdugum Sphere deil Başka Serverlerede Girmiyor Mesela Nova Mesela Quaxis Hepsini Denedim İleri Dedigim An Anında Kapalı Diyor Neden Olabilir[signature][hline]Ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_busters Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Abim axis'i çalıştır oradan launching den serverın I'p sini yaz tabi buda 127.0.0.1,2593 olacak bunların hepsini serverdan değiştir eski I'p le sonra ayarala axisten daha rahat girersin.I'p sini değiştirmek için .servip 127.0.0.1 yaz oke de sonra axisten gir account sayaralarını falan yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Oradanda Server Kapalı Diyor Ya Kısacası Serverleri Görmüyor Server Hep Kapalı Diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar