Desolator Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bux.to bir paid-to-click sitesi. Yani sitede gösterilen linklere tıkladığınız zaman para kazanıyorsunuz. Sitede yaklaşık olarak günde 15 ila 20 reklam gösteriliyor. (Şimdiye kadar karşılaştıklarımın en iyisi diyebilirim) Ve her reklam başına 0.01$ kazanıyorsunuz. Bastığınız link 24 saat sonra tekrardan basılabilir hale geliyor. Aynı zamanda 1 basamaklı referral (alt üye) sistemi de var. Ve alt üyelerinizin kazandıklarının %100ünü kazanıyorsunuz. Yani alt üyeniz reklama tıkladıysa, siz de tıklamış sayılıyorsunuz. Site hesabında 10$ınız birikince paypal hesabınıza paranızın transferi için başvuru yapabiliyorsunuz. Ve paranız 30 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılıyor. Şimdiye kadar parasını alamamış bir insana rastlamadım. Not: Gerçi ben henüz 10$a ulaşamadığım için garanti birşey söyleyemiyorum ama ulaştığımda sizi bilgilendiririm. Siteye direk link Benim referral linkim Alttaki linke tıklayarak üye olursanız sevinirim :) İyi kazançlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 itiraf et 0.52 dolara falan ulaştın dimi söyle söyle, haydi söyleeeee onu nası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ahahah ayda 6$ yapıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 1 alt üyen varsa evet 6$ yapıyor. 10 tane alt üyen varsa 33$ yapıyor. 20 tane alt üyen varsa 63$ yapıyor vsvs.. Not: Bu arada 2.57$ ım birikti. Ve 1 hafta filan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 titan saadet zinciri mantıgıyla çalışan hiçbişeyden hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 işte sitedeki tek basamaklı referral sistemi bu "titan" olayını bozuyo.. herkesi sadece 1 alt seviyesindeki ilgilendiriyor. Benim referansımın referansından bırak para kazanmayı,haberim bile olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 en kralı herbalife. ev kadını çevresi geniş olanlar alın alın satın, zayıflamalı saadet zinciri uğraşılmaz bu tıklamalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 deso said: Not: Bu arada 2.57$ ım birikti. Ve 1 hafta filan oldu. ozaman gelince bi bira ısmarlarsın abi:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 azhuhua son mesaja yarıldım OMG said: Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus buna daha çok yarıldım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 böyle sitelerden daha para kazananı duymadım hani eline para geçeni.. mayhemde uuraşıodu bi aralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 baktı mayhem para yok bu işlerde, gitti normal işe girdi sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Genelde bu gibi sitelerde başlarda para kazanırsınız. Sonra etrafa yayarsınız. Olm bugün de bu kadar koydum falan. 1-2 ay geçer para birikmiştir. Ama parayı alamıyosunuzdur. Neden? Çünkü para atıyorum 100$ olunca hesaba yatacaktır. Paranın 100$ a yaklaşmasıyla ulan acaba yatıracak mı düşünceleri ağır basmaya başlar. Sonra bi de bakarsınız para miktarınız düşmüş. Neden? Aynı ip bloğundan çok fazla reklamlara tıklanmış. Hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 neyse o zmn siz beklemede kalın :) olur da şeş kaza ben paramı çekebilirsem size haber veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bir sürü alt üyeniz olmadıkça bu iş yalan. :D Paranızı çekmek istediğinizde kesintiler oluyor paranızı kuşa çeviriyorlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu upluyorum ama. Siteden kazanan tanıdığım var fakat şunu da belirteyim paranızı normal üyeler için 60 iş gününde premium üyeler için 30 iş gününde yatırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 referans aladmığınız sürece bu iş olmuyor. arkadaşım 138 dolarlık referans aldı şuanda 300 dolara vardı , ay daha dolmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ben 1,5 ay felan takıldım 9$ yapabildim sadece. paypaldan da ödeme yapmıyor artık.. yapsa da ne kadar yapacağı şaibeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bux.to ödemeleri paypal a değil Alertpay e yapıyor şu an.Ayrıca kendi çıkardığı bux.to mastercard la da sadece premium üyelerine ödeme yapacak.Standart üyeler en azından 10 dolara ulaşınca hesaplarından para çekme talebinde bulunabiliyorlar ve paralarının alertpay hesabına geçmesi için tatil günleri hariç 60 gün beklemeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar