Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bux.to


Desolator

Öne çıkan mesajlar

Bux.to bir paid-to-click sitesi. Yani sitede gösterilen linklere tıkladığınız zaman para kazanıyorsunuz.
Sitede yaklaşık olarak günde 15 ila 20 reklam gösteriliyor. (Şimdiye kadar karşılaştıklarımın en iyisi diyebilirim) Ve her reklam başına 0.01$ kazanıyorsunuz. Bastığınız link 24 saat sonra tekrardan basılabilir hale geliyor.
Aynı zamanda 1 basamaklı referral (alt üye) sistemi de var. Ve alt üyelerinizin kazandıklarının %100ünü kazanıyorsunuz. Yani alt üyeniz reklama tıkladıysa, siz de tıklamış sayılıyorsunuz.
Site hesabında 10$ınız birikince paypal hesabınıza paranızın transferi için başvuru yapabiliyorsunuz. Ve paranız 30 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılıyor.
Şimdiye kadar parasını alamamış bir insana rastlamadım.
Not: Gerçi ben henüz 10$a ulaşamadığım için garanti birşey söyleyemiyorum ama ulaştığımda sizi bilgilendiririm.

Siteye direk link
Benim referral linkim

Alttaki linke tıklayarak üye olursanız sevinirim :)
İyi kazançlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde bu gibi sitelerde başlarda para kazanırsınız. Sonra etrafa yayarsınız. Olm bugün de bu kadar koydum falan. 1-2 ay geçer para birikmiştir. Ama parayı alamıyosunuzdur. Neden? Çünkü para atıyorum 100$ olunca hesaba yatacaktır. Paranın 100$ a yaklaşmasıyla ulan acaba yatıracak mı düşünceleri ağır basmaya başlar. Sonra bi de bakarsınız para miktarınız düşmüş. Neden? Aynı ip bloğundan çok fazla reklamlara tıklanmış. Hmmmm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
bux.to ödemeleri paypal a değil Alertpay e yapıyor şu an.Ayrıca kendi çıkardığı bux.to mastercard la da sadece premium üyelerine ödeme yapacak.Standart üyeler en azından 10 dolara ulaşınca hesaplarından para çekme talebinde bulunabiliyorlar ve paralarının alertpay hesabına geçmesi için tatil günleri hariç 60 gün beklemeleri gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...