Salire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ilk sene eheheh dersin ikici sene hohohoh..nskim dersin üçüncü sene kampüs boyunca ): gezersin. 4. 5. 6. 7. sinifta insanlar artik mah müh olduğunu anlarlar boş boş bakişlarindan. Tabii ki normal stardartlarda bir öğrenci için . Çok çalişan halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 aslında bu zorluk bence overrated. ben geçiş yapıp üstüne 1 sene erasmus yaptığım için okul uzadı. onun harici derslere giden sınav öncesi notları da eksiksiz çalışıp ödevlerin makul bi kısmını yapan adam makinada sene kaybetmez. sabancının bütün bölümleri herhangi bir makina kadar uğraştırabiliyor gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tabi canım, bölümden bölüme zorluk değişse de bizim okulu da kalmadan bitiren var... sadece öyle yaşamayı kabullenecek insan sayısı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 MacLeod said: başlık olmamış. kimse dememiş sanırım ama MAKİNE değil MAKİNA yahu. bunu neden yazdım bilmiyorum ama itü makinacılara istem dışı öğrettikleri birşey sanırım. söylemeden rahat edemedim :( makina değil makine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=8824550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 olsun www.tdk.gov.tr sağda terimler sözlüğü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 turkcede makina diye bi kelime yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 blender, saç kurutma aleti, laptop gibi nazik olanlar makine, motor, traktör, vinç gibi ayıdan bozma olan aletler makina olsun bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 pahalı olanlar meyva her gün yenilen elma armut falan meyve gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 türkçede bilgisayar diye de bi kelime yoktu. ingilizcede bildiğiniz machine kelimesini falan çevirdiler. tdk belki makine kabul ediyor, ama tdk dan önce bunun eğitimini veren itü makina diye kabul etmiş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aslında makina veya makine muhendisligi diye bi olay yok,mechanical engineering var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 nutella yerim said: aslında makina veya makine muhendisligi diye bi olay yok,mechanical engineering var çok ii dedin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 hazırlık dahil 5. senem , son senemdeyim umarım. Alttan dersim kalmadı ama bu dahada strestlıymıs 2 ders kalcak sene uzuycak diye. Enerji seçip ısı pompaları dersini çağrazlamayan aklıma da sıçmak istiyorum. Makine zordur. Universiteden üniversiteye hocadan hocaya zor dersleri değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 İtü Makine derim. Eğer gelmezse sonra Yıldız Teknik yazabilirsin . Yıldız'da da pek değişen bir şey yok . İlk 2 yıl ezberin gözüne vurdum . Gelecek 2 yılda ( 3-4-5 :) ) vurucam gibi görünüyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 funq said: nutella yerim said: aslında makina veya makine muhendisligi diye bi olay yok,mechanical engineering var çok ii dedin bunu aslında mechanical ya da engineering diye bi olay yok, Maschinenbau var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Sly-One said: funq said: nutella yerim said: aslında makina veya makine muhendisligi diye bi olay yok,mechanical engineering var çok ii dedin bunu aslında mechanical ya da engineering diye bi olay yok, Maschinenbau var gülemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 komik değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar