forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 şöhrer kağıt bi de yamulmayan t cetveliyle alınır AA bi de 2b deil hb uç kullanmak lazım finalden 100 alcaktım; 6 cm çizilmesi gerekn yeri 10 cm çizdim diye direk çizdi o sorunun üstünü kağıdı da ilk vermiştim, bakcağı yeri iyi biliyormuş, acımadı
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 itü deki bu dönemki teknik resim sınıfmızdaki notlar. sınıfın yarısından fazlası FF ile kaldı görüldüğü gibi.en yüksek not 1 kişi BB almış oda 3. alışıydı dersi adamın. DC ile geçtim allahtan bi daha alıcak takaatim yoktu cidden.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben de varım kocaeli üniversitesinden.. henüz 3. dönem ama en az 1.5yıl görüyorum ben =) bi de erasmusla sadece almanya var makine müh.ne eyiği doğru mudur?değilse bildiğin oturup ders çalışıcam=)
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bizim okul litvanyaya da gonderiyo sadece almanya diye bi olay yok
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 litvanya varken almanyaya gidilmez
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hatun muabbetiyse alman hatunları kafakafaya gider litvişlerle,lan topigi de makina kantinine cevirmeyelim neyse sustum :)
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 abi sen alman kızlarla litvanyalıları kıyaslıyorsan gerçekten bilmiyorsun bu işi pek =( ama ülke olarak, makina mühendisliği olarak tabiii ki almanya daha iyi ve yeri de daha güzel. //sly
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ev arkadasım yakın zamanda litvanyalı bi kızla evlenicek tip olarak az cok biliyorum litvanyalı kızları,diger baltık ulkelerine gore daha karakuru ve kısa boylular,kuzey avrupa deyince milletin aklına isvec hollanda isvicre gibi ulkeler geldiginden bi anlık gaz oluyo ama litvanyalılar o ayarda degil ve koyu katolik olduklarından buz gibi oluyolar bi hollandalı bi isvecli ile sosyal iliskilerdeki sıcaklık bakımından kıyaslanamazlar
Öne çıkan mesajlar