Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ogameilk (türk ogame'i)


Korax

Öne çıkan mesajlar

Evet sonunda bunuda yaptılar.
Elemanlar ugamela(sanırsam böyleydi) diye bi web based oyunu kasıp ogame'e çevirmişler.Şuanda 2 tane evren'leri açık.2. evren normal'in 10x hızında.Yani 2 saat olmadı ben başlayalı ama şuanda koloni gemisi falan basıyorum :) hem vakitten hem nakitten kazanç gibi geldi bana ogame için.Gayet kullanışlı,oynanabilirlikte fena değil.Gece ortalık baya bi karışıcak sanırsam :) Filo basmaya başladım falan,okadar hızlı.

Ayrıca oyuna tüccar özelliğini bedavadan koymuslar.Çatır çatır metal kristal deut falan takas edebiliyosunuz hemencecik.Tavsiye ederim,normal ogame'e verilen zamanın 10/1 zamanı vererek aynı yere geliyosunuz.Filo patlayınca "anam gitti dünya filo" diye üzülmeye değmiyo,oyun zaten baya bi hızlı aynı yere gelmek çok zaman almıyo.Baya bi kullanışlı oynanabilirlikte baya bi yüksek.

Tavsiye edilir,ittifak adım Kabus katılmak isteyenleride beklerim :) 1:190 civarındayım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide aman gitti filo demedikten sonra niye oyniyim ki
gezegen kaybetmek yok zaten oyunda
mineral kaybetmende eger filon hareketliyse imkansiz max max bu gunnuk kazancin gider
ee o zaman geriye bi filo ve ay kaybetmek mumkun
oda bi anlama gelmiyo hemen telafi ediliyosa ne anami oldu
ayrica
eskiden 1 aylik filon patlayinca uzuluyorsan simdi 10 aylik filon patlayinc auzulursun ayni maruzat bi farki yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orası öylede,yani mantık olarak yine daha rahat kasıyosun çok kazandığından.Onun dışında,elbette filon patlıyo ama 2 günde de telafi edemiyosun yani.

2 sene önce benim filoyu uçurdular,3 ay boyunca sen gözün gibi sakla bak,saldır,kas,dallamanın birisi intihar saldırısı yaptı,öteki başka bişey derken,bidaha belimi doğrultamadım.Habire uçurdular.
Bunda hiçdeğilse öyle değil olaylar,daha rahat.Bişey yazılmıyo valla buraya.Beğenmediysen girme kardeşim zorlamı sokuyoruz allah allah yahu.Paylaşan eşşek herifte kabahat zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya salak saçma konuşup adamın sinirlerini hoplatma allah aşkına.Hep bi agresiflik,bi yapıcı yaklaşmayı bilmiyosun,dengesizmisin nesin sen anlamadım gitti.
Sanki oyunu ben yaptım,burdaki insanlarda belki oynayıp keyif alır diye yazdım ben buraya,şöyleydi böyleydi beni eleştirsinler diye değil.Çok hevesliysen,gir üye ol forumlarına,siz şöylesiniz de eleştir,bana ne bulaşıyosun,hastamısın nesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne 4 tanesi ya 10 tane oldu benim ehuh :) metal madeni seviyesi 17 altında olan 2 sömürgem falan kaldı,aksama hepsinde nanit 1,ana gezegende nanit 2 basıcam hehe,sora filo basmaya baslicam tabi işin en can alıcı kısmı ora :D koordinatın ne buarada? o değilde,ellerim ağrıdı kademe basmaktan of yahu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:
abi browser oyunu oynamayın ya, zamanınıza yazık valla.


ya vakit gecirtiyor ve o salak ogame den cok daha iyi. nerdeyse 1 yil kasiyorsun ufacik bir hatanda hepsi gidiyo elinden. direk zaman kaybi yani. bunda oyle degil ki zevkini aliyorsun iste 2-3 mouse click yapiyorsun o kadar

gordugum herkese arkadaslik atiyorum valla sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...