Luriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Film bu Warlords Jet Li filmi sevenlere tavsiye ederim. Savaş sahnelerini çok begendim konusuda tarihi, Çin iç savaşını anlatıyo. Müzikleride başarılı baya. Bu arada açılmışsa kusura bakmayın arama dan baktım ama çıkmadı hiçbişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bu aralar korsan film satıcıların yüzünü güldüren film, nereye gitsem karşıma çıkıyor. Takeshi Kaneshiro (House of Flying Daggers, The Returner) ve Andy Lau da (Time and Tide) var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 indiriyim dedim,hiçbiyerde bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Tau Ming Chong ismi bu http://www.imdb.com/title/tt0913968/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evet öylede arattım.bende mi beceriksizlik var ne? :P neyse bi yolunu bulan bi zahmet ö.m. den söylesin.paylaşım yasak ayağına başlık kapanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben buldum'da film çok taze ve sadece dvd si var ayrıca çok Leechers var. Çekilmez şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 paylaşım yapmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar